Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczera dziewczyna

czat regionalny..maskara

Polecane posty

kazda rozmowa wyglada tak czesc, jak na imie skad ( z kad)_ klikasz:P dasz fotke wczoraj gadałam z normalnym kolesiem , jedynym, naprawde był normalny wszedł tam 1 raz od czasów liceum i normalna gadka bez takich wiecie, znalazłam go na nk okazało sie ze znam go zwidzenia i mamy wspolnych znajmoych i w ogole całkiem fajny z niego gosc ale rozstalismy sie ot tak, moze jeszcze sie spotkamy gdzies na imprezie:P

Gość napewno och tak napewno
masz chrapke na niego

Gość a jak masz na imię
:)

Gość gość
ja WAM opowiem ,bo sobie wypilam troche. jestem z-ca kier ,powiedzmy kaziu byl u nas ochroniarzem, malrzenstwo mi sie nie ukladalo, on fajnie zbudowany pakerek, zaczelo sie cos flirtowac, pojechalismy na spacer po lesie, a tu pocalunek. i to ostro. wystraszylam sie. ale pozniej tylko o tym myslalam, i za tydz. namowil mnie na wyjazd busem do innego miasta, i zeby sie razem napiic. pochodzilismy po knajpach. pozniej powrot juz ostro buzi, i ciekawilo mnie co ma heh. wlozylam reke i stal mu niezle, tylko zd***** ze ogolony, nigdy nie mialam do czynienia, ale fajnie. no i takie wyjazdy trwaly z pol roku, i bez seksu. ciagle sie obawialam jak to dalej. no i pojechalismy do niego, masażyk ,oliwka, i wjezdza mi od razu z tylu,ok. ale bez gumki dlugo nie chcialam, pozniej sie okazalo ze on b.dlugo moze.ale naprawde niezle nam sie razem bzyka. od tylu lubie, i za wlosy mocno, klapsy. tylko na loda nalegal a ja niby nie lubialam, ale jego golaska polubilam, na necie musialam obczajac, jak ....a ostatnio to w samoch. na tyle to go rozebalam , wskoczyl nna siedzenie, glowe mi docisna i normalnie jechal mnie w usta!

Gość gość
Aniu czekam aż maz Ci odpisze i Kazia pozdrowi

Gość gość
.