Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schockiertschockiert

zmiana orientacji - możliwe? z HOMO na HETERO

Polecane posty

Przepraszam, że zakładam drugi temat o pokrewnym problemie ale nikt mi nie odpowiedział a kwestia jest ważna i paląca ... ;) Zacytuję akapit: cóż....a może mu się odmieni? czy to jest w ogóle możlwe? -żeby żyć w przekonaniu o swojej takiej a nie innej orientacji i pewnego dnia samemu się zdziwić swoimi włąsnymi reakcjami? może on kiedyś w sobie odkryje heteroseksualizm???? czy gejostwo może być okresem rowoju? i np. wynikać z burzy hormonów? (on ma dopiero 20 lat) ??? wiem, łudzę się .... a więc jest to możliwe czy nie? ZNA KTOŚ JAKIEŚ PRZYPADKI PRZEMIANY HOMO W HETERO ? (lub odwrotnie, ale bardziej interesuje mnie to piersze) dzięki!!!!

tu podaję link do mojego smutnego wątku o Księciu z Bajki który okazał się mieć już swojego księcia :P :( http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4248430 :( prosze o opinie i doświadczenia w sprawie zmiany orientacji z homo na hetero lub chociaż z homo na bi ;) chcę usłyszeć coś pozytywnego ;)

Gość ja zmieniłam swoją
orientację z hetero na homo :-) a właściwie z hetero w bi a potem homo

hmmm no tak ...w takie zmiany łatwiej uwierzyć...w końcu przekonanie o swoim heteroseksualizmie ludzie mają wpojony od dziecka = takie normy kulturowe... dopiero potem może wyjść "szydło z worka". A przemiana homo w hetero ...

ktoś jeszcze zmienił orientację? halooo

Gość ja zmieniłam swoją
nie łudź się,że on zmieni orientację i padnie w twe ramiona. odpuść sobie. tego kwiatu jest pół światu :-D

"...a 3/4 kija warte" :P no wiem wiem.... chciałabym tylko wiedzieć czy to w ogóle jest choćby teoretycznie możliwe... długo nie miałam faceta, teraz wreszcie zauroczyłam się w tym (boskim!) i klapa :((( trzeba mieć oczy otwarte...ale wiem z doświadczenai jak jest- jak się ma w gowie TYLKO JEDNEGO JEDYNEGO to cała reszta świata nie istnieje :/ męczące to..... a taką miałąm nadzieję...cóż trzeba poznawać jak najwięcej ludzi ...

Gość przemieniony
witam w odpowiedzi na wasze pytania chce dodac ze wczesniej bylem 100% homo od 14-17 roku zycia od 1,5 roku strasznie podniecaja mnie kobiety ale nie na zdjeciach itp.. tylko real nago mam straszna erekcje nie robilem tego jeszcze z kobieta . jak byscie to ocenili ? oczywiscie pociag do homo zostal ale w mniejszym stopniu nie czuje zadnej milosci do innego faceta tylko pociag to wiadomo czego.

Gość kukurukukuuuu
kolejny etap rozwoju seksualnego mozesz stac sie hetero lub bi gdzies tam ten pociag do homo w podswiadomosci zostanie

Gość przemieniony
aha okej, bo jak podkreślam nigdy nie miałem dziewczyny ale gdy w wakacje spedzilem z jedna chwile nagosci przez pewien czas(oczywiscie bez kontaktu) bylo super poprostu mega przyjemnosc jakos tak w srodku inaczej sie czulem mialem na wsystko ochote a gdy mnie tam dotknęła to nie moglem sie powstrzymac ale musielismy konczyc... czesto o niej fantazjuje i mi sie podoba ale tez o koledze i jego członku chociaz w glebi siebie czesto mam takie mysli ze nie moge ze wolą ją sam sie w sobie gubię ...

Gość zaraza,
to się nazywa leczenie