Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona119

Zazdroszcze wam orgazmow

Polecane posty

Gość ... .. .. .....
znajdź se chłopa.

Gość ... .. .. .....
no to widocznie kiepskiego w łóżku ;)

Trenuj, dziewczyna, trenuj. Sama paluszkiem, aż się nauczysz i później zaznasz normalnej rozkoszy z chłopem. Kobiecy orgazm można przyrównać do nauki pływania. Jedne wrzucone do wody popłyną "pieskiem", a inne utoną, jeżeli nie zostaną nauczone pływania.

Gość radeq
A on robi Ci minetkę. Bo moja kobieta po czymś takim zawsze dochodzi, a też nie jest doświadczona, bo ja jestem jej pierwszym :)

W takim razie wszystko pzred Tobą Po malutku... Sądze, ze dopiero poznajesz "swoje mozliwości" ;) Odkrywaj je, a i odkryjesz i tę przyjemnosć. Powodzienia ;)

fatum k*rwa plywac tez nie umiem ;( Podczas minetki tez nie mam orgazmu... Juz trace sily normalnie.

Istnieje pewien odsetek kobiet, które TWIERDZĄ, że nie mają orgazmów. Ja uważam, że wszystkiego można się nauczyć. Jednym nauka przychodzi łatwiej innym trudniej, ale trzeba nad tym pracować. Początkowo samemu i najczęściej jak tylko można. Powyżej był wpis o osiąganym orgazmie łechtaczkowym. Ważne, że jest. Przecież nikt nie gwarantował pochwowego, choć z czasem i ten jest do osiągnięcia z mądrym partnerem i wczuciem się we własne ciało oraz brakiem pośpiechu. Największym błędem jest pogoń za orgazmem, a nie czerpaniem przyjemności z bycia razem i wczuwania się we wzajemne doznania, których finałem może, ale nie musi być orgazm.

fatum, dla mnie orgazm nie jest najwazniejszy, bo sam seks rowniez daje mi ogromna przyjemnosc, ale chcialabym zobaczyc nareszcie jak to jest, no i przez to moj facet czuje sie zle, bo twierdzi, ze nie potrafi dac mi orgazmu i mnie zaspokoic...

Gość JackX
Orgazmy Kobiety... A czy to ważne czy łechtaczkowy czy pochwowy? Kobiecy orgazm to orgazm łechtaczkowy... Albo szerzej ujmując temat kobiet przeżywa różne orgazmy i są one inne od tych jakie mam mężczyzna. Warunkiem zewnętrznym do tego by kobieta miała orgazm to... co? Nie wiecie pewnie ;) - To ciepłe stopy! Jak nie ma ciepłych stóp to nie ma szczytu. Warunkiem wewnętrznym jest... to że kobieta musi przestać MYŚLEĆ. Zrelaksowanie... Gra wstępna i radość z drugiej osoby to podstawa. A jak poznać że kobieta ma orgazm? - W trakcie orgazmu miewa skurcze odbytu, na które nie ma wpływu. Więc panowie wystarczy, że nauczycie się uważnie obserwować, zapomnicie o Wale*iu a zaczniecie pieścić, pieścić, pieścić. Facet jest jak zapałka- zapala się i gaśnie, kobiet hym... Jak węgiel- długo się rozgrzewa- ale jak długo potem trzyma żar i jak długo lśni hipnotycznym blaskiem. Ps: pozdrawiam mądre dziewczyny które wiedzą jak prowadzić swych samców, Pamiętajcie - nie jesteśmy telepatami, nie czytamy w myślach, trzeba nam powiedzieć so lubicie!

Gość eewwi
żeby on nie czuł się źle, udawaj że masz...a przyjemność zrób sobie sama, po wszystkim, jak on już będzie słodko spał...

Gość JackX
Do Ewwi: I to jest Klasa, którą lubię. Zrozumienie sytuacji. Gorąco pozdrawiam Cię, więcej mądrych kobiet.

Gość eewwi
odczep się ...jakbym nie udawała, dawno by mnie zostawił...bo ileż można wytrzymać z taką nieorgazmową...

Gość JackX
Dobrze kombinujesz Ewwie. Życie nie jest łatwe więc trzeba sobie ułatwiać.