Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Estera0904

Młode mamuśki - wcale nie gorsze

Polecane posty

to dobrze:) mnie chłopak tez nie zostawił a teraz to już prawie 3 lata jesteśmy po ślubie.To jak to sie stało??nie zabezpieczaliście się czy metody zawiodły??

Gość studentka wsz
jedno ci moga juz polecic ze jak bedziesz rodzic to zalatw znieczulnie zzo:) zero bolu i przeczytaj sobie ksiazke jezyk niemowlat i pierwsze dziecko zmienia wszystko

On u swoich rodziców bo ja mieszkam z rodzicami i bratem (10 letnim) w trzy pokojowym mieszkaniu . A mieszkanko naprawde malutkie . On zamierza pojechac do Anglii ale chyba do tego nie dojdzie bo biore leki na potrzymanie i nie zawsze moge sama cos zrobic .

Gość studentka wsz
to nie dobrze jak nie bedziecie razem przy malym to on ci duzo nie pomoze...ciezko bedzie ci samej sie zajmowac malenstwem , a ile on ma lat?

Gość ojej jaka młodziutka
współczuje..... liceum i studia to ja sie tak bawiłam że głowa mała :):):)

nastoletnia mama - zabezpieczenie Durexem . Myślałam z mamą nad tym żeby załatwic cc bo u nas w rodzinie dzieci rodzą się spore a ja jestem drobna . Moja ciotka (mamy siostra) rodziła w lutym (miala wtedy 17 lat) i miała dośc powazne komplikacje podczas porodu .

Gość studentka wsz
ja sie na studiach bawie... maz jest z dzieckiem a ja wyjezdzam co tydzien na studia zjazdy - pt i sob :) i prowadze zycie studenckie:) w ten weekend mam bal:) hehhe

Gość ojejej jaka młodziutka
sorki jest jednak różnica miedzy studiami dziennymi, mieszkaniem w akademcu itp :) Nie ma porównania no :):):

Gość studentka wsz
lepiej ZZO nic nie bedziesz czula a po CC sa czesto kompikacje ... ja mialam miesiac po porodzie operacje wyrostka takze ciecie jak polowa po CC i taki bol 3,4 dni nie do opisania!! duzo lepiej sie czulam po porodzie po CC nosic nie mozna a jak przy malym tak sie nie da

JA MAM 20 LAT RODZILAM JAKO MEZATKA ROK CZASU STARALISMY SIE O DZIECKO ! I MIMO MOJEGO MLODEGO WIEKU JESTEM SZCZESLIWA MAMUSIA.

Gość studentka wsz
no pewnie ze nie ma:) ale nigdy dziennie nie chcialam studiowac:) zreszta wiedzialam na co sie piszE:) teraz bede prace pisac i koniec poki co

studentka wsz no ale nie chcemy tez aby moi rodzice utrzymywali nasze dziecko bo to w sumie nie oni popełnili bład tylko my . A prace w Anglii ma na 100% bo to ma byc w jakims tam magazynie w firmie kolegi Ojca . Ma skonczone 18 lat .

Gość studentka wsz
no domyslam sie ale w takim rAZIE on nie bedzie mial dostepu do dziecka a szkoda lepiej niech w PL znajdzie prace a swoja droga dziecko duzo kosztuje

Gość do studentki wszz
studentko wiele straciłaś :):):):)

Dokladnie tak . Mieszkamy w tak małym mieście że o prace dla tak młodej osoby trudno a jak już ktos zaproponuje to za 300 , 400 zł . A to przeciez bardzo malutko .

Gość studentka wsz
dostajesz znieczulenie w kregoslup jak do operacji nie czujesz bolu jestem przytomna , wiesz kiedy jest skurcz ale nie boli cie wstrzykiwanie tez nie boli bo dosajesz znieczulenie miejscowe przed ZZo

Gość studentka wsz
ja juz swojego uzylam:) heheh wyszalam sie troche

Gość studentka wsz
dzieki:) no slodziak z niego

Praca bez papierów nielegalna . On się uczy a jego mama (bez męza) dostaje alimenty . Przeciez nie zoci szkoly i nie pozbawi matki alimentów przez to zeby zaczac szukac pracy i to niestalej .

Gość arahrjsybg
sliczne malenstwo ale Ty tez jestes sliczna

Gość wtfak
normalnie tylko ci wspolczuc.gowniara w ciazy i do tego facet nie lepszy.zal ! no ale nie twoja wina,gumki zawodza.wspolczucia jeszcze raz

Gość studentka wsz
ja niedlugo bede musiala niani placic 500- 600 i boje sie ze za taka kase nie znajde na etat

Gość studentka wsz
dziekuje:) co robilam? po ciazy zgubilam kg wszytskie po tygodniu sam brzuch doszedl do siebie nic nie cwiczylam na diecie nigdy nie bylam... kiedys trenowalam 7 lat...

wtfak - jesteś aż tak dojrzała i używasz zwrotu dla przedszkolaków typu ''żal'' no to ja też coś powiem ''zal.com zal.pl i wogóle '' he . Widzisz znam Twój język .

Gość studentka wsz
ignoruje nie odpisuj bo sie zacznie...