Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Estera0904

Młode mamuśki - wcale nie gorsze

Polecane posty

nie zawsze wiek decyduje o tym, czy to właściwy moment na dziecko :) Ja zaszłam w ciąże jak mialam 25 lat, ale sytuacje taką ze maskara..... szkoda gadac. Pewnie jakoś prosciej by było gdybym zaszła w wieku 17 :):):

Tylko Ci pozazdroscic :) A co do niani to też nie jestem pena czy jakaś się zgodzi za takie pieniądze . Teraz niańki chcą od 800 nawet do 1200 ... ehh ...

Gość wtfak
jestem starsza od ciebie.a poza tym nie napisalam nic obrazliwego ot po prostu ci szczerze wspolczuje ze zmarnowalas swoje zycie.

Gość studentka wsz
ja myslalam o emerytce co ma juz dochod i sie jej nudzi w domu albo rencistka:) ale wiesz ja przytylam 10 kg w ciazy to tydzien po wchodzilam w spodnie 34/ XS a przy maly to jeszcze schudlam do 47 kg i od tego wyrostka

Gość ewelonia
Estera0904 a jak dlugo jesteś ze swoim chlopakiem??

Gość arahrjsybg
podziwiam Was dziewczyny, ja mam skonczone 20 lat faceta od ponad 3,5 roku , studiuje zaocznie na SGGW prace też mam ale kurcze nie wiem czy dała bym rade jak Wy jeszcze z maleństwem. Jedna wpadkę w życiu miałam , ale szybko na nią zareagowałam wziełam escapelle może to byl błąd ...sama nie wiem

Gość studentka wsz
zmarnowala? to sie okaze ze kilka lat moze sie ulozy wszytsko...

Gość studentka wsz
na uczelni bys dala rade ale do pracy ciezko by ci bylo wrocic,... po 20 tyg za male dziecko jak dla mnie na odstawke od mamy

Gość studentka wsz
ide spac zajrze jutro paa

ja teraz studiuje zaocznie i mam małą masakre :) zjazdy co tydzien, nauki sporo, babciów i innych wynalazków brak :) Mąż w pracy do 21..... teraz musze isc do dziekana i musze z małą :) no ale jakos chyba dziecko mobilizuje i sie bardziej chce :) mnie się przynajmniej bardziej teraz chce uczyc niz kiedys na dziennych :)

Gość studentka wsz
tez mam zjazdy co tydzien :) i jeszcze jade na nie do innego miasta ale daje rade, poki co bez poprawek tylko teraz zaczynam pisac prace nie wiem kiedy bede miec na to czas...

Hej wam :) Do temaci o studiach to w moim przypadku mama planuje że będe uczoną osobą zebym miała w życiu dobrze i ona za wszelką cene mi pomoże . I właśnie tak powinno byc . ;) A jak wam drogie panie mija dzisiejszy dzień ??

Gość studentka wsz
hej a cisza poki co , pada okrutnie to siedzimy w domku:) wlasnie sprzedalam pare ciuszkow za 100zl :)

Gość studentka wsz
nie nie mam juz stala odbiorczynie:) ona rodzi za 6 dni i kupuje co miesiac po malym:) tak juz z 600 zl odzyskalam

Ja tak myślałam nad tym czy już zabrac ubranka od siostry czy jeszcze za wczesnie bo w sumie pozniej mi sie wydaje ze bedzie duzo zamieszania a tak bym juz sobie przebrala i te gorszej jakosci bym oddala do domu samotnej matki ... Jak myslisz ?

Gość nataliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam 17 lat i termin mam na 10.03.2009 i jestem szczesliwa mam wspanialgo faceta ktory sie badzo o mnie troszczy rodzice bli w wielkim szoku al przyjeli to jakos a mama mi juz wszystkie ciuszki pokupowala

Gość nataliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
przepraszam 10.03.10

Gość pimonika
Estera0904 a jak dlugo jesteś ze swoim chlopakiem??

Gość studentka wsz
ja kupowalam ciuszki jak jeszcze w ciazy nie bylam heheh a od 7 tyg juz non stop:)

Gość studentka wsz
e tam nie wierze w przesady wozek kupilam jak bylam w 20 tyg bo przecena byla z 2800 na 2400:)

Gość studentka wsz
moge ci pomoc w wyborze ja juz 3 mam:) ten jest super x lander XV :) dobry i w miare tani na allegro:) mialam quinny speedi 3 w 1 supeR:) ale ciezki jak maly wyrosl z gondoli i fotelika sprzedalam za 1600:)

Gość brummmmm
no widze ze studentka znowu zaczyna smrodzic kolejny topik:)lans dzieciakiem i pieniedzmi.oj cos mi sie widzi ze studentka czuje sie niedowartosciowana:)

Gość studentka wsz
smrodzic łaaaa dobre:) lans to chyba twoje drugie imie... pff esterka ja spadam na 3 dni:)jade na zjazd i bal:)