Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie idelana mamuśka

i znowu

Polecane posty

Gość Black and gold
Ty Ferbi nie badz taka cwansza cwaniara...

Gość A mnie jeszcze smieszy to
Ze jak jest temat ile przytylyscie w ciazy (a byl taki kilka dni temu) to kazda oczywiscie przez wiekszosc ciazy to chudla:-) a 2 dni po porodzie wazyla 5 kilo mnij niz przed ciaza:-) Co oczywiscie trzeba wyraznie w wypowiedzi podkreslic zeby wszyscy wiedzieli. Ja tam idelana na pewno nie jestem:-) I jak sie urodzi dziecko tez pewnie nie bede:-) Na kafeterii zsotalam juz zjechana za to ze: - wypilam 2 kieliszki wina w ciazy:-) (Oj co to byla za wojna...) - nie biore witamin ciazowych - mam zamiar przy porodzie wziac ZZO - nie chce rodzic z mezem Pewnie jak sie urodzi dziecko to bede najgorsza matka Polka pod sloncem:-)

Gość tak tak to prawda
a jak jedna z drugą rodzi, to ma najgorszy poród, najbardziej męczący, na minimum dwie strony. Mimo to dziecko urodziło się zdorwe, dostało 11 punktów w skali A., padło mamie w ramiona, było śliczne i się śmiało w głos do wszytskich. Pielęgniarki tak się zachwycały nim, ze były co namniej 3 próby porwania go z oddziału. W I tygodniu życia dziecka, podnosiło głókę i podparte piąstkami oglądało teleexpres. Ze zrozumieniem. Mama po ciąży wypiękniała, zrobiła doktorat z logopedii, pedagogiki, pediatrii. Mąż się w niej ponownie zakochał. Wózek, z którym spacerowali po osiedlu, budził uznanie, podziw i niepochamowana azdrosc. Przeca miał automatyczną skrzynie biegów, podgrzewaną kołderke, klimatyzacje. Ale jaka szkoda ze długo nie posłużył. Wszak dziecko po skonczeniu 6 miesięcy spacerowało na własnych nogach i zdecydowanie do wózka wsiadac niechciało.

Gość tak tak to prawda
aa zapomniała bym. teraz jest nowy wyscig. Ktora bardziej patologiczna. Która częściej zostawiała dziecko i w jak najdziwniejszych okolicznociach. wygrała ta, która amputowała sobie piersi i oddała je mężowi, żeby już wogóle była wyzowlona.

Gość Black and gold
nieidealne wysmiewaja idealne i na odwrot...tym topikiem znizylyscie sie do poziomu idealnych:P Wszystkie "z jednej parafi" jestescie heh

Gość Do Black and Gold
Wez ty sie lepiej zaopiekuj swoimi dziecmi bo juz czytac cie nie mozna. Kobieto moze i jestes matka idealna ale Twoj jezyk i sposob zachowania pokazuje ze straszny z ciebie prymityw.

Gość Szeszelka
kolejna burdel mama black and gold weź usuń to zdjęcie lepiej ze stopki bo widząc takiego paszczura mam ochotę sobie rzygnąć na monitor i głupia kwoko wracaj do swojego bachora tam twoje miejsce :D reszta kobietek nie przejmujcie się paszczurami zwykle są zakompleksione i leczą kompleksy na kafe :D