Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudopsycholożkauuu

mam taki problem - kilka lat temu

Polecane posty

uważałam się za niezłego psychologa. Umiałam wiele rzeczy ocenić, przewidzieć. Coś tam mi sie noga powinęła, ale tu tam, jakoś wszystko sie skończyło pomyślnie. Cicho sza. Aż tu nagle w momencie, kiedy uważałam, że w sumie ciężko pod górę idę nagle okazało się, że otacza mnie taka zawiść, że mi wrzucili dosłownie gówno za kołnierz. Teraz siedzę i się boję. Nie rozumiem do dziś tej zawiści. No bo nie rozumiem. Nie ufam też sobie już zupełnie. Jednak nie jestem dobrym psychologiem. Nie spodziewałam się, że ktoś mnie może tak nienawidzić, zawiścić. W sumie jest to wszystko głupie bo nic wielkiego nie zrobiłam, żeby mi aż tak zawiścić zaraz, a teraz co? Postanowiłam zająć się gotowaniem zwłaszcza, że żle gotuję, ale... nie wiem :( Coś nie tak :( Ktoś ma podobnie?

Ale widzisz mnie nawet czego nie było zawiścić. Czego? No zostają mi jedynie pieniądze - taki motyw. Mnie to bawiło? wtedy. Nie - wydawało mi się to niemożliwe , żeby ktoś mógł mi zawiścić 1500 zł na miesiąc. Mój pracodawca? Miałam rację i nie miałam. Zawiścił mi studiów. No to mnie skopał i wyrzucił i do dziś mnie prześladuje, inni się przyłączyli. Ogarnęła mnie nienawiść jako odopowiedź na tę nieludzką zawiść - nie wiem o co. A ogólnie konsternacja :( I marazm. NIe robię nic - nie ruszam się nawet po prostu. Nie warto :(

chyba miałam o sobie zbyt dobre zdanie jako o psychologu i zgubiła mnie religia jako moje nie wiem... moja zguba. W sensie ktoś posługiwał sie religią (znowu!!!) a prawda była 180% inna. Nie wiem już co o tym myśleć. ZNOWU - tyle mogę napisać :( Ale sytuyacja była taka - ten człowiek wygrał ze mną w sądzie, następnie prześladował dalej i wkopał w proces, żeby mnie wyrzucić z pracy ostatecznie. Ale - teraz mam takie pytanie - czy nie można było tego sądu ustawić jakoś logiczniej, żeby wyjaśnić kwestię pracy mej w sektorze xyz? Mnie się nie paliło do pracy w tym sektorze z wielu powodów, a wyszło na to, że mi się paliło i jestem zerem , a zera nie powinny tam się znajdować. Czy nie można było załatwić tego po ludzku - czyli ja nie pracuję i jestem w sądzie i wszystko dokładnie wyjaśniamy. :( Co ja mam teraz robić? :(

I w związku z tym mam 2 procesy już przez gościa, któremu w szkole nie wyszła kariera ...polityczna. Ze szkoły. Ja już nie mogę. A ja nie mam mieszkania, życia, rodziny, doktoratu nie skończyłam bo się tak na mnie zawziął. I jeszcze się moja uczelnia do niego dołączyła bo mieszkam na wsi. Ja mam już wszystkiego dosyć - siedzą, nic nie robią, obiad gotują i wszyscy na mnie. A ja się poświęcałam , zeby studia kończyć mieszkając po jakichś NORACH. W szkole pracując. I gdzie ja teraz mam mieszkać? Skończyło się tak, ze stoję na ziąbie pod płotem i wszyscy na mnie , że ja nie chcę do szkoły pracować. A mieszkać przepraszam, gdzie mam? :( I w co się ubrać, co jeść :( No sami to oceńce sobie!

Co z was za ludzie! ZERO nie ludzie :(

Gość
dobra psycholozko to co teraz produkujesz nazywa sie 'salatka slowna' konkretnie, pelnymi zdaniami i ze znakami przestankowymi we wlasciwych miejscach prosze

dla mnie ten gość, który mnie wpakował w takie kłppoty - kilku!!! - to on jest GAZETA RELIGIJNA dziś, a nie człowiekiem. GAZETA RELIGIJNA - oto kim on dla mnie jest. Zakłamana świnia - poza tym. Myślałam, że choć 30% tego co mówi to czyni, a tu pełna pomyłka. I żeby jeszcze uczelnia się do niego przyłączyła. Chyba też już siedzą w gazetach religijnych. Nie wiem :( Załamana jestem :(

Powiem wam, że ja byłam strasznie naiwna, iż nie sprowadziłam szkoły do kilku papierów. Do SAMYCH PAPIERÓW, ja ją sprowadziłam do 70% papieru - 100% papieru to jest. Załamana jestem swoją głupotą, ale cóz... za głupotę się płaci :( I tyle :(

Gość vivienee
Już Ci sie znudził temat Bachledy i Farela? dziewczyno lecz sie bo rozmawianie samej ze sobą nie jest zdrowe

Myślałam jednak, ze choć 30% ludzkich odruchów i 70% papieru, ale jednak 100% papieru. Miałam być madrzjsza no przyznaję, ale co zrobić jak każdy jest milutki jak cukierek. Póżniej by wyszło, że naprawdę kogos zgwałciłam dosłownie. I uciekłam :( A to takie jeden wielki szantaż był czy co? A sama nie jestem w życiu - w sensie sierotka i co tu robić? Co tu robić ludzie? :(

Bachleda i Farel mnie nie obchodzą. No cóz... sami sobie los gotują i tyle. Jak będzie głupia to jej dziecko Farel odbierze i ktos je adoptuje. Ktoś... godny Mimi Driver bo wyszła tez na równą kretynkę - zamiast z Brytolem to z Farelem. Chyba się spali ze wstydu. No to odbiorą dziecko Bachledzie i finał. Zalezy co będzie dalej. :(

Widzicie jaką ma cudną rodzinę - wszyscy na nia. :( Się odwrócili tyłkiem. Pięknie ją wychowali. Ale mają takiego pecha bo Farel jest z Irlandii a spora część towarzycha z Wielkiej Brytani, a tam wychowanie dziecka się bardzo liczy i nie wiadomo co będzie dalej. To nie jest tak, że sobie urodzę. To jak się nadajesz to dziecko zostaw w szpitalu i dalej. Dosłownie tak to wygląda teraz wszysko i co mnie to ma obchodzić? Ja nie mam forsy żeby adoptować. I tyle. :( Czyja to sprawa :(

Zobaczcie sobie jakie ma farel role na przyszły rok - cały czas jest w Europie jak ...przyczajony tygrys. I zależy co dalej. Wszystko możliwe. Życie popłynie dalej... :(

To jak sie NIE NADAJESZ - nie radzisz sobie, nie masz pieniędzy, niczego - spadaj - dziecko zostaw, któs se weźmnie :(. I tyle :(

Gość to jest schizofrenia
bardzo ci współczuję

No widzisz - i jak wy w Polsce bedziecie wyglądać z tym dzieckiem bachledy włóczącym się od państwa do państwa. A matka co - gdzie forsa dla niej? Ma dziecko przecież. Co wy sobie nie myślicie? Chcecie zrujnować dziecko Farela czy co? :( Co z was za ludzie. Nawet was nie odwiedzę. Podpisane Colin Farel PS. A wiecie, że w Australii jest taki sportowiec? Tak samo sie nazywa. Dziwne, nie? Ale takich sukcesów jak Farel nie ma :( Na razie przynajniej. ten z Irlandii. Ciekawe czy pozwola im się ze sobą zapoznać. Zeby było śmieszniej to ten sportowiec jest wioślarzem. A wiecie jak się nazywa najwyższa góra Australii? To sobie sprawdźcie w ENCYKLOPEDII.

Boże jacy wy wszyscy jesteście DAREMNI że tak rzecz ujmę. :( A ja najbardziej - tylko...co dalej? co dalej? :( oto pytanie - może jutro w koncu znajdę jakąś pracę :(

:( teraz dzieje Bachledów zrobią się dziejami rodziny Wajdów i całego tego menelostwa Polański i te sprawy :( Teraz będzie WIELKA AMERYKA :( Zobaczycie - i WIELKA KARIERA. Na razie nie ma kariery co prawda, ale... już nic nie będzie normalne jak kiedyś. Wielka kariera Alicji Bachledy teraz będzie :( I wielka tragedia? Nie wiem :( Ale już nie mam optymizmu w życiu. jednak to nie moja kultura ten optymizm. Za dużo się śmiałam, po pysku dostałam. I tyle. Optymizm. Ja chyba oszalałam :(

Masz może gdzieś jakiegoś bloga czy coś podobnego??? Można więcej tej radosnej twórczości gdzieś znaleźć? Pytam poważnie! Widzę tu nie lada talent!!!

Wielkie Hollywood , wielka kariera, wielka ...dziura budżetowa. WIELKI KRYZYS :( Wielkie pieniądze, miłości, rozpacze i ludzkie tragedie. Wszystko co tylko mozna sobie wyobrazić znajdziecie państwo w Hollywood. A Majkel Dżekson też był w tamtych rejonach jak się przekipywał na drugi świat :( Nigdy tego nie zapomnijcie :(

Bloga i owszem - po polsku mogę mieć, ale tylko taki temat DZIS ZJADŁAM TO I TAMTO. Dobre, nie? Inne to by mnie zamknęli. Już mam za dużo kłopotów po prostu. Ale coś prostego i miłego do kuchni. Albo np. mogę zrobić zdjęcie sprzętu kuchennego , który można wam polecić. Np. maszynka w 3 sekundy, że woda się gotuje. No - ekstra szybko. Dajesz 10 mocy i dosłownie NATYCHMIAST z zimnego masz wrzątek. Szybciej niż każdy szybkowar. Produkcja? Zgadnijcie.

Jest to produkt niemiecki oczywiście. Ale wiecie co - czemu ona nie rozreklamowała tego filmu swojego w Polsce. Tego TRADE niemieckiego. Wiecie Niemcy to tylko kaska i nagrody. Film jak garnek. Musi się sprzedać. I tyle :( No sa beznadziejni, ale tacy są. Nie mają ...POLOTU - tak się to nazywa. Polotu reżyserskiego. Mają za to wiele...garnków filmowych. I wiele kasy :( Ale zawsze są biedni jak myszy kościelne. Czy oni są mądrzy? Nie wiem. Nie za bardzo jak dla mnie, ale lepsi niż Polacy. Chociaż ... :(

No chiny to za jakiś czas jak będa mieć nowe pomysły. W szybkowarze zupy nie ugotujesz a tu naprawdę - 3 sekundy i wrzątek. Jak stoisz tak w oczach 100 stopni. Rewelacja. Te wszystkie kochry stare, nawet gaz. A tu masz od 1 do 10 , możesz sobie urelugulować. Niezłe całkiem. Made in China za ... 5 - 10 lat. I tyle.

Gość prawdziwa psycholozkaaa
Jesteś chora i raczej potrzebujesz wizyty u psychologa. Mi wyglądasz na osobę głęboko psychotyczną.

ciekawe czy Ondine puszczą w Europie, nie? Ja to tam nie mam kasy, ale... wy wszyscy tu. No coś strasznego :(