Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prezydent 2010

WYBIERZ SWOJEGO KANDYDATA NA PREZYDENTA 2010 !

Polecane posty

Gość aantosiaa
i na kogo zagłosujesz :) ciekawa jestem na kogo... ja oddałam swój głos na Pana Ikonowicza. Człowiek ma wiele w głowie i zrobił już bardzo wiele dobrego, a także walczy o prawa biednych ludzi. Nie oceniaj wszystkich, niektórzy się znają na polityce, a inni nie, tak samo jak faceci. Jeżeli nie wiesz na kogo głosować to wybierz tego zakłamanego tuska kaszuba, jeżeli chcesz wybrać inteligentnego i konkretnego polityka to zagłosuj na Cimoszewicza.

Gość www.prezydent.bee.pl
www.prezydent.bee.pl

Gość Majtuniaa
Cimoszewicz biegał w lesie żubrami i co z tego? Pokazuje to tylko, że jest tak samo normalnym zwykłym gościem jak my wszyscy :) Twoje twierdzenie przekonało mnie do tego aby zagłosować na Cimoszewicza :) Cimoszka górą!

Gość dididanka
tylko lepper :0

www.prezydent.bee.pl

Gość olkopolop
i co sie smiejecie z biednego człowieka, tak super, może z Ciebie się pośmiejemy?

Gość PILSUDCZYK
ja tez bede glosowac na Kaczyńskiego

Gość poganiacz klawiszy
Palikot albo leper będzie wesoło

Gość tylko Kaczka. nikt inny

Gość Najlepszy wybór to...
...podkładanie bomb pod instytucje rządowe. Naprawdę sądzicie, że macie jakiś wybór? W socjotechnice, określa się to mianem wyboru pozornego. Daje się małpce możliwość wyboru, aby miała naiwną świadomość, że to ONA decyduje... Niestety potem się okazuje, że wszystkie opcje z których miała możliwość wybrać, były tym samym produktem- różniły się jedynie opakowaniem. I tak też działa współczesna polityka oparta na marketingu i inżynierii społecznej. Poszczególne partie i osoby różną się jedynie OPAKOWANIEM i grupą docelową, do której kieruje swój program. Naprawdę sądzicie, że Senyszyn, Tusk albo Kaczyńscy wierzą w te pierdoły, które głoszą? Mówią to, co doradzają im eksperci aby uzyskać jak największą pulę poparcia baranów. Ich prawdziwe poglądy podejrzewam, różnią się o 180 stopni 🖐️

Gość katiuszkaj
tak, wierzymy. Dziękuję po dziś dzień Kaczyńskiemu, który wywalczył dla nas bardzo wiele w traktacie lizbońskim, mowa o prawach, które znajdują się w załączniku do traktatu. Dziękuję mu za budowanie polityki socjalnej, niestety przerwała mu to PO ale to się zmieni :) Dziękuję mu za pośmiertne odznaczenie ks. Popiełuszki, bestialsko zamordowanego przez komunistów. Dziękuję mu za wszystko co zrobił dla Polski, za to, że kocha nasz kraj i wszystkich wiernych kościoła katolickiego. Zobacz proszę. Ja mam tylko 18 lat, a jednak wiem dlaczego tak bardzo mogę być mu wdzięczna, wspierać go i oddać na niego głos. Teraz pytanie. Co w tym czasie zrobił Tusk... ? NIC.

Gość arabsky
wyniki drugiego sondazu :) www.prezydent.bee.pl

www.prezydent.bee.pl

Gość glijanka
Ikonowicz przed Tuskiem :D kaszub leci w dół...

"prawdę sądzicie, że Senyszyn, Tusk albo Kaczyńscy wierzą w te pierdoły, które głoszą? " ty myslisz, że kiedykolwiek ktoś w takie rzeczy wierzył z tych co są przy władzy? już w imperium rzymskim ciemny lud kupował co trybun nagadał bo to się trybunowi politycznie opłacało nic sięnie zmieniło :D

Gość i predko sie nie zmieni

www.prezydent.bee.pl

www.prezydent.bee.pl

www.prezydent.bee.pl

www.prezydent.bee.pl

SONDAŻ PREZYDENCKI - Głosuj! --> www.prezydent.bee.pl

Gość ja będę na
Donald Kaczynski on jest super

Gość manga7111
a ja głosowałam na Piotra Ikonowicza :) jedyny dobry kandydat na prezydenta!

Gość ESMESMERALDA WAŁKOŃ
$UPER OKAZJA - BEZPŁATNIE WYGRAJ SAMOLOT, SZYBOWIEC, SAMOCHÓD I INNE CENNE NAGRODY! DROGI PRZYJACIELU / DROGA PRZYJACIÓŁKO, Fakt, że zainteresował Cię ten temat dowodzi, że jesteś rozsądną osobą - więc czytaj dalej. Teraz chcę Ci zaproponować coś co odmieni Twoje życie. Wyobraź sobie, że mieszkasz w normalnym kraju, we własnym domku z pięknym ogrodem, w garażu stoi samochód Twoich marzeń a w przydomowym hangarze jakiś prywatny statek powietrzny. Może to być mały śmigłowiec np. amerykański Robinson R-22 lub mały samolot np. Cessna, Mooney, czy Bellanca albo Commander - też produkcji amerykańskiej. Oczywiście w domu masz szybki, szerokopasmowy internet i wszelkie inne udogodnienia. Pieniądze zarabiasz prowadząc mały dochodowy biznes we własnym domu. Wakacje spędzasz odwiedzając egzotyczne kraje, a z Twojej twarzy nigdy nie znika uśmiech. Przyznasz, że fajnie jest tak pomarzyć. Ale to nie marzenia. Wszystko to stanie się rzeczywistością. Oto jedyna okazja w Twoim życiu. Te marzenia staną się rzeczywistością, jeżeli tylko zadasz sobie bardzo niewiele trudu. Jak to osiągnąć? Wystarczy, że poprzesz kandydaturę ROMANA WŁOSA z Katowic na prezydenta RP w wyborach w 2010 roku. Musisz wiedzieć, że aby ROMAN WŁOS mógł kandydować musisz się wpisać na listę poparcia i pomóc mu zdobyć 100,000 (sto tysięcy) podpisów. Przyznasz, że niewiele. Nie przegap takiej okazji. Już dziś napisz po BEZPŁATNY formularz listy poparcia. Koniecznie załącz znaczek na odpowiedź. Otrzymany formularz skopiuj w jak największej liczbie egzemplarzy i rozpowszechniaj gdzie się tylko da. Złóż tam Twój podpis oraz zbierz podpisy od przyjaciół i znajomych. Pisz na adres - ROMAN WŁOS, BOX 1328-kafeteria, 40-001 KATOWICE, POLAND. Skopiuj także ten tekst, który teraz czytasz i rozpowszechniaj go w tak dużej liczbie egzemplarzy jak to możliwe. Wysyłaj e-maile do znajomych i nieznajomych, wysyłaj do gazet i innych mediów, zamieszczaj ten tekst na forach internetowych i w księgach gości. Dziękuję Ci za czas poświęcony na przeczytanie tego listu. Przesyłam pozdrowienia i życzę wszystkiego najlepszego. ROMAN WŁOS (kandydat na prezydenta RP 2010, dumny, bo od zawsze BEZPARTYJNY) http://www.romanwlos.go.pl tel. +48 662 620 163 p.s. koniecznie obejrzyj film pod adresem - http://www.tvs.pl/informacje/4923/ oraz http://www.tvs.pl/film.php?id_materialu=1891 p.p.s. każdy kto wpisze się na listę poparcia weźmie udział w BEZPŁATNYM losowaniu cennych nagród jak samochody, samoloty, szybowce, komputery, sprzęt RTV/AGD, itp. - każdy coś wygra - szczegóły niebawem w mediach, dlatego nie zwlekaj - czasu zostało niewiele - zacznij działać natychmiast - dziękuję

Gość dziad_69
CHĘĆ GŁOSOWANIA NA CZERWONĄ LUB RÓŻOWĄ ŚWINIĘ ŚWIADCZY NIE TYLKO O KOMPLETNEJ IGNORANCJI I NIEODPOWIEDZIALNOŚCI, ALE RÓWNIEŻ O DALKO IDĄCEJ NAIWNOŚCI. SENSOWNE JEST ODDANIE GŁOSU NA KANDYDATA Z JEDNEJ Z PONIŻSZYCH PARTII POLITYCZNYCH: WOLNOŚĆ I PRAWORZĄDNOŚĆ UNIA POLITYKI REALNEJ PRAWICA RZECZYPOSPOLITEJ RESZTA TO CZERWONO-RÓŻOWA BANDA KONIUNKTURALNYCH CWANIAKÓW I ZŁODZIEI ŻERUJĄCYCH NA PIENIĄDZACH PODATNIKÓW I LUDZKIEJ NAIWNOŚCI.