Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja LP

Scenariusz spotkania w 3-kącie

Polecane posty

Gość Maja LP

Witajcie! Moj mąż ma takie upodobanie abysmy spotykali sie okazjonalnie z drugim mezczyzna. On chce mnie ogladac jak tamten mnie podrywa, dobiera sie do mnie. Oczywiescie ustlilismy pewne reguly gry i np. nie ma pelnej penetracji tamtego pana we mnie - co najwyzej kontakt oralny, pieszczoty. Chcialam was prosic o pomysly jakiegos ciekawego poprowadzenia akcji takiego spotkania. Zalezy mi na tym aby moj maz mogl sie podniecic, podgladac, czasami dolaczyc sie do akcji. Oczywiscie kochamy sie tez normalnie, ale chcialam sie poradzic was jakie miejsce, ubrania, atmosfere, kolejnosc dzialan mozna wymyslec aby bylo podnicajaco dla mojego męza. Chodzi glownie o to aby byl akt dobierania sie do mnie jak najdluzszy. Jak najbardziej urozmaicony. Prosze o powazne sugestie i rady.

Gość tylko anal
twuj mąż jest idiotą, żaden szanujący się facet niedaje dupy żony jakiemus innemu gościowi, Jest idiota i tyle.

Gość tylko anal
a ty niechciała bys sprubować np z jakąś kobietą? jeśli chodzi o sex w trujkącie to tylko dwie kobiety na mnie jednego tylko tak

Gość ojapieeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr...
Nie oczekuj szacunku, a co za tym idzie, dobrych rad

Gość mar2933io3
tylko anal - ty zaklamany szowinisto. sam nie raz klepiesz swego konia ogladajac filmy z kobietami w trojkatach. g*** za przeproszeniem sie na tym znasz i masz czelnosc sie wypowiadac. kobieta nie o twoj glupi komentarz prosi widocznie jej to tez pasuje albo kocha swojego faceta.

Gość buuuhahahahahaaaaaaaaaaaaa
Jej mąż tak ją kocha, że chce ją dać innemu facetowi. A ona się na to zgadza, bo go kocha? Czy wy jesteście normalni?????????

Gość anna z.z.
a co ? normalne dla ciebie pewnie pozycja po bozemu + pare twoich dresiarskich sztuczek? ludzie badzccie bardziej tolerancyjni - poziom kafeterii spada na psy. ludzie zamiast sobie pomagac pokazuja tylko swoja zasciankowosc :) wejdzcie sobie na fora francuskie i poszerzcie troche horyzonty barany. adios! :-P

Gość Maja LP
zaluje ze cokolwiek napisalam tutaj. faktycznie wiekszosc z was zyje w swoich malych smierdzacych polskich pokoikach i nie macie otwarcia na problemy czy pomoc innym ludziom. uznajcie pytanie za niebyle.

Gość do Maja LP
Ciekawszy i bardziej rozwijający jest uklad 2+2, jest naprawdę odlotowo. Mamy taką zaprzyjaxniona pare i od czasu do czasu robimy sobie spotkania - ja z jej mezem, ona z moim, obok siebie, czasem wyjdzie francuski przekładaniec, tzn. jak mojego, moj ją, ona swojego, a jej mąz mnie kocha po francusku...to jest ekstra...

Gość faktycznie laskaa
masz problem, który wymaga pomocy :O

Gość Strzel sa konika pod kołdrą
to do : my też żałujemy że napisałaś

Gość qweqwer
ludzie komentujacy post tej dziewczyny - jestescie debilami.

Gość a qweqwer
to zasciankowy pojebus słuchający radia maryja

Gość F.L.---
DO: debilka to jest ona : kolego, nie znasz tej Pani, gówno doradzasz, wiec po co zabierasz głos w tej debacie. Wysil się, poznaj ją, byćmoże zrozumiesz powody. A może różni was wiek, doświadczenie i poglądy. Nie umiesz nic dodać od siebie to stul pysk.

Gość a1a1a
Maja- najfajniejsze spotkania tego typu z mojego doswiadczenia wychodzą kiedy dajesz wolną rekę swojego partnerowi dla ktorego rozumiem ze to robicie. Ponadto, fajnie jest :) jak jest dość romantycznie a mniej mechanicznie, jeśli rozumiesz co mam na myśli. Wtedy napięcie jest najwyższe i najszybciej można oswoić się z myślą o takich spotkaniach. Aczkolwiek jak już ktoś tu napisał polecam spotkania na 2 pary - w zakresie jaki ustalicie sami :-)