Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jabłko

Mam problem z psem /

Polecane posty

mam 4 miesięczną suczke rasy cocker spaniel mieszaniec z Goldenem mam ją od 2 miesięcy niestety mam ten problem że ona ciagle zalatwia sie w domu na poczatku wychodzila robila to ladnie na dworze nagle od tygodnia odbiło jej i ciagle zalatwia sie w domu jedno i drugie nie wiem co mam robic jesli ktos ma jakis pomysl prosze odpisac jesli juz sie zalatwi zaczyna to jesc nawet jesli zrobi kupke p[rosze odpisac

Gość Jagaaaaaaaaaaaaa***
ja mojeog psa oduczylam robienia w domu bardzo szybko;). po prostu dostawal po tylku GAZETA i podniesionym glosem mowilam, ze nie wolno. a jak na dworze zrobil to za kazdym razem (na poczatku) dostawal smakolyk i glaskalam i mowilam cieplym glosem, jak do dziecka. wierz mi, to pomaga :). a jak dostanie po tylku gazetą pare razy to nic sie nie stanie

NIE BIJ PSA!!!!!! Tylko musisz z nim często wychodzić, az zaskoczy , że dom to nie ubikacja. NIE BIJ pieska, a co by było gdyby po wyjściu z kibelka ktos ciebie prał po ciele? :(

Gość Jagaaaaaaaaaaaaa***
a kto mowi o biciu? pies tez potrzebuje dyscypliny!jak rodzice daja klapsa dziecku to jest OK a jak pies dostanie gazetą to juz niewiadomo co??przeciez to nie znecanie!!

Gość oj_plumcia_plumcia
plumcia, uwierz mi, jakbys mi sie zesrala na dywan na srodku pokoju, to bym cie spral tak, ze zalapalabys, ze to niedobre :)

Gość zadanie zloz
podejrzewam ze ci ktos z sasiadow zrobil to co ja zrobilam sasiadce...mianowicie rozsypalam duzo soli wokol drzewka ktore juz 7 razy przez gnoja zmienialam.....teraz jej chodzi i leje po domu a ona sie mnie pyta jak takie cos jest mozliwe;););)ano mozliwe

Gość Wrygacka
Wejdź na ten portal: http://www.mojpies.com/ Możesz tam poprosić o radę ekspertów, ale również poszukać informacji, bo być może jest o tym artykuł. Dasz radę. ;)