Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szoszanna

dlaczego nie przyznal sie do bylej kochanki?

Polecane posty

Gość szoszanna

wysylalam smsa z telefonu faceta. potem szukajac go w zapisanych natknelam sie na wiadomosc do jego przyjaciolki w ktorej wspominal ich fantastyczny seks z zeszlej nocy. sms byl wyslany tuz przed tym jak sie poznalismy, (nie jestesmy ze soba dlugo) jednak wczesniej opowiadal mi o niej i zaklinal sie, ze z ta kobieta nic od ponad roku go nie laczy. Czuje sie oszukana, nie wiem co o tym myslec. Glupio mi, ze dowiadzialam sie w ten sposob i nie wiem jak otym porozmawiac? nie chce zeby pomyslal ze go kontroluje... Nie mam pewnosci ze sypia z nia nadal, ale juz przeciez wlasnie okazalo sie, ze sypial i sie nie przyznal...

Gość OnlyOneManUp
Ale skoro nie jesteś z nim długo to po co się doszukujesz tak bardzo ? Jeśli jesteś z nim w związku to rozumiem ale jeśli nie jesteście długo razem i dopiero się to jakoś zaczyna robić to On ma prawo do robienia co zechce tak samo jak Ty więc nie rozumiem Cię .Po za tym kto to jest dla Ciebie ? chłopak ? kolega? kolega dla seksu ? czy jak

Zostaw w spokoju to co było. On nie ma obowiązku spowiadać Ci się ze swoich seksualnych dokonań. Ciesz się że teraz nie ma kochanki.