Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekibic

NIE MUSISZ BYĆ KIBICEM ŻEBY BOJKOTOWAĆ PZPN !!!

Polecane posty

Gość niekibic

Wszystkim, których wkurza ta skostniała banda zapijaczonych, betonowych "działaczy" i krętaczy wszelakiej maści, proponuję, aby nie kupowali produktów sponsorów PZPN-u - nie trzeba wcale interesować się futbolem, żeby czuć niechęć do takich organizacji jak PZPN - wystarczy spojrzeć na jej prezesa. Kto ich nie lubi może ich uderzyć po kieszeni - w jedności siła, jeżeli przestaniemy kupować np. piwo Tyskie i parę jeszcze produktów, to sponsorzy sami się wycofają, a ruszyć ten konglomerat aferzystów można tylko finansowo.

Lubię Tyskie więc nie przestanę pić. A piłką nożną się nie interesuję. Myślę, że to niekupowanie biletów i tak da im do myślenia.

Gość wpisujcie kto ich
jeszcze sponsoruje - ponoć Tyskie to cała Kampania PIwowarska - są w niej jeszcze inne piwa - żubr np. - trzeba czytać na puszkach:)

Gość mnie też zupełnie piłka nie
interesuje, ale wkurza mnie, że taka banda może sobie bezkarnie istnieć - po prostu komunistyczny relikt, zbieranina bezczelnych krętaczy - dlatego od dzisiaj nie piję tyskiego, zresztą nigdy mi nie podchodziło, więc nie jest to duże poświęcenie - jako społeczeństwo możemy im dokopać

Gość racja wywalić bandę