Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidia 5G

Chce Wyjechac ZagranicE. Pomocy

Polecane posty

Gość Lidia 5G

Chce wyjechac gdzies bo mam dosc tej Polski nic odlorzyc niemoge. Mam 24l jestem sama bo moj chlopak to wszystkiego sie boi mam dosc i jego. Jak ktos ma jakies mozliwosci to niech poda.

NIC nie napisałaś jakie masz wykształcenie, jakiej pracy szukasz, jakie języki znasz i w jakim stopniu... W ogóle, to wystarczy wpisać w google interesujący Cię zawód i kraj.

Gość ja wyjechalam na stypendium
i zostalam:)) ale codzienne zycie za granica tez nie jest rozowe. o prace trzeba walczyc, znac jezyk i miec kwalifikacje jesli sie nie chce skonczyc jako robol.

Gość Lidia 5G
Hej. Znam j.angielski tak se:) noi niemiecki. Mogla bym pracowac na jakims hotelu lub cos innego niemam kakretnej pracy namysli. Kto mi pomoze

Gość byl tu dobry topiko
holandii pelno rad i jak szukac pracy poszukaj

Gość bylam i wiem
jezuuuu nie chrzancie o wyksztalceniu czy znajomosci perfect angielskiego bo az SMIAC mi sie chce!!:D pracowalam z ludzmi ktorzy nawet zdania nie potrafili po ang poprawnie zlozyc nie mowiac ze wyksztalcenie wystarczy SREDNIE! poza tym zazwyczaj ludzie i tak koncza w "łerchauzach:D: i maja taka sama stawke jak ci w hotelach czy barach czy na zmywaku czy gdziekolwiek....jesli nie maja kontraktu tylko pracuja przez agencje!!

Gość Litka 5G
Niemoge znalezc tego topiku o Holandi. Dajcie mi jakies namiary do jakiejs fabryki lub cos Plisss i jakies skazowki jak sobie wrazie czego radzic serduszka;)

jelsi znasz niemiecki to masz++] ja niemoge ci załatwic pracy ale wiem kto moze:) mam znajomosci choc mam 20 lat:P moja mama jezdzi ok 1000-1500euro na miecha ?? hmmm?? powiec co o tym myslisz?? no opieka przy jakejs osobie??

Gość sama sobie radz
autorko jak sobie sama nie umiesz pracy znalezc to sie za granice nie pchaj bo tam trzeba umiec sobie radzic w roznych sytuacjach i nikt ci nic na tacy nie poda.

Gość sama sobie radz
i sorry ale nawet nie potrafisz w necie poszukac podstawowych informacji. pozniej takich wlasnie Polakow jak Ty w balona robia na prawo i lewo.... zwlaszcza w Holandii...

Gość Litka 5G
Groszkow= sory ze tak pozno odp,pewnie ze chce,ale szczerze to nieumie tak dobrze niemieckiego ale sobie poradze jak sie skataktojemy?

Gość gość
iNaS5SURXVua2vEUVfFu5nXQ