Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żeniablada

Kiedy NAJWCZEŚNIEJ wyszedł Wam TEST POZYTYWNY? ile po domniemanym stosunku/zapło

Polecane posty

Gość żeniablada

dnieniu? wpisujcie się

Gość katarzynaDolnoślaskie
ja zrobiłam 3 dni po braku spodziewanej miesiaczki wyszly dwie krechy,ale ze nie uwierzylam zrobilam 14 dni po spodziewanej drugi test i tez wyszedł pozytywnie,dziś jestem w 3 miesiacu

Pierwszy, który nie budził wątpliwości, wyszedł 3 tygodnie od zapłodnienia, tydzien po terminie s.m.

Gość kurde nikomu wczesniej
?

Gość piszcie dziewczyny
:)

Gość tydzien od terminu
nie opyla sie robic testu wczesniej niz po terminie miesiaczki! wyjda glupoty! sama jestem przykladem 2 negatwow a mała jednak sie urodzila

Gość no i właśnie dlatego pytam
bo moze komuś wyszedł wczesniej?

Rozumiem,że pytasz o test robiony z moczu? Ja robiłam dzień przed terminem spodziewanej miesiączki i wyszedł mi ujemny, a ponieważ miesiaczka się nie pojawiła to kolejny dzień po terminie i już pojawiła się druga kreska. Jeśli chcesz mieć pewność to zrób z krwi badanie betaHCG.

Gość lenkaa**
mi wyszedł tydzień przed terminem miesiaczi - II kreska blada ale była, zdziwiłam się bardzo bo specjalnie na to nie liczyłam, a zrobiłam go bo zaczęło się ze mną dziać coś bardzo dziwnego - koncentracja tak bardzo spadła że zapominaam jak ma na imię moja koleżanka z pracy która siedzi obok mnie od lat. kolejny test powtórzyłam w dniu spodziewanej miesiączki i już II kreska była duużo wyraźniejsza, trzeciego nie robiłam - poszłam zrobić betę

Gość a jakie testy robiłyście
że wyszły wam dwie kreski wcześniej niż w dniu spodziewanej @?

Gość ciezarowkaaaa
ja pierwszy jaki robilam to byl z takiej apteki superdrug , ale one sa tylko w UK kolejny 6 dni przed @ wyszedl mi zwykly tescowy , 4 dni przed @ kazdy juz wychodzil pozytywny z grubymi krechami :) z tym ze u mnie hcg jest bardzo wysokie , dlatego tez mecza mnie okropne mdlosci :O

Gość fwwrfwrf
"no i właśnie dlatego pytam bo moze komuś wyszedł wczesniej?" Zamiast dopytywać dalej, zrozum po prostu że normalni ludzie czytają instrukcje bo one mają sens.

Gość gość
Ja miałam 5 dni temu robiony zabieg inseminacji i od wczoraj dwie kreski na teście ciążowym i właśnie czekam na badania bety

Gość gość
Pozytywny w 25 dc, stosunek w 14 dc, w 23 dc był negatywny.

Gość gość
17:47 A ty nie miałaś czasem pregnylum/ ovitrele na pęknięcie...?