Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obcy kontra Predator

Bujna przeszłość u kobiety jest broniona i usprawiedliwiana, u facetów potępiana

Polecane posty

Gość jabolencjusz_wspanialy
Bo: Facet zdradza, kobieta walczy o swoje szczescie Facet rozbija rodzine, kobieta walczy o swoje szczescie Facet chleje, kobieta szuka pocieszenia Facet maltretuje, kobieta probuje przemowic do rozsadku Facet jest niezaradny, kobieta jest ksiezniczka i nalezy jej sie facet, ktory zapewni jej wszystko i tyle w temacie ;)

Gość dobreeeeeeeeee
no i jeszcze jedno Prawdziwą DOMENA prawików jest jęczenie i narzekanie na swój los To w was jest takie kobiece a zarazem bardzo intrygujące :D

Gość sa po prostu faceci ktorzy
kobiety czesto traktuja prawiczkow jak gorszy gatunek faceta. ja juz pisalem, beda walczyl o siebie i dazyl do sukcesu, zeby moc miec PIEKNA KOBIETE, ktora wcale nie musi byc dziewica

Gość zeby spotkac uczuciowa
i wrazliwa kobiete, trzeba samemu byc wrazliwym i uczuciowym. Jak sie jest nieczulym i chamskim prostakiem, to spotyka sie nieczule i chamskie prostaczki. Like attracts like.

ale takie jęczenie też może zadziałać, niejednej kobiecie się uaktywni instynkt macierzyński, zacznie takiego delikwenta pocieszać i coś z tego może wyniknąć ;)

jabolencjusz_wspanialy radze wyjśc na dwór i jakiegoś bałwana ulepić Amaletko ... a co byś chciała za fote ? Łokcia ? kolana ? nosa ?

ja jestem wrazliwym i uczuciowym prawiczkiem

niejednej kobiecie się uaktywni instynkt macierzyński, zacznie takiego delikwenta pocieszać i coś z tego może wyniknąć " oj kolego wiesz o czym mówisz? uwierz mi , nie chciał byś miec takiej kobiety :) chyba że uwielbiasz extrelmalne jazdy bez trzymanki z kobietami

a co radzisz prawiczkom jako facet doswiadczony? co maja zrobic, zeby stac sie fajnymi goscmi i znalezc sobie fajne laski?

regres a do ile bylych partnerow kobiety gdzies okolo radzisz przymknac oko? powyzej ile lu partnerow kobieta by mogla miec spory problem w stworzeniu zwiazku z prawiczkiem?

"a co radzisz prawiczkom (...)? co maja zrobic, zeby stac sie fajnymi goscmi i znalezc sobie fajne laski?' to chyba zależy co dla Ciebie oznacza "fajna"? w jaką grupę kobiet celujesz? jakie Cie interesują? pomińmy urodę, bo w kazdej grupie znajdą się ładne dziewczyny. jaka ma być poza tym? ma być mądra/średnio madra/głupia? ma być przedsiębiorcza/uległa i bezwolna? ma mieć hobby czy nie? nakreśl sobie kogo szukasz i bedziesz wiedzial jakie cechy w sobie rozwijac.

w miare madra, ale tez nie jakas kujonka z trudnego kierunku, bo ja raczej typ faceta, ktory uczy sie byleby zdac, a bardziej sie interesuje zyciem towarzyskim, relacjami miedzyludzkim, ogolna wiedza o swiecie, biezacymi wiadomosciami, swoim hobby, ale niech bedzie przedsiebiorcza z fajnym hobbym. mnie malo interesuje nauka, chce miec po prostu mgr przecietnego, normalnego kierunku, interesuje mnie raczej stabilna praca biurowa i ciekawe zycie

Gość fvvv
Amaleta, z tego, co widac, jestes choragiewka. pewnie bys sie zmieniala z czasami, jak tylko mozna. nigdy nie bedziesz miala swojej tozsamosci, ciagle bedziesz sie tlumaczyc glupim gadaniem,. ze czasu sie zmieniaja... ale ty nie musisz. a skoro nie masz zasad, to sie nie madruj:D rznij sie na zdrowie, ale miej takze zdrowy poglad na innych.

regres a do ile bylych partnerow kobiety gdzies okolo radzisz przymknac oko? powyzej ile lu partnerow kobieta by mogla miec spory problem w stworzeniu zwiazku z prawiczkiem? jak ci powiem ze 2 ... albo 8 ? Czy to cos zmieni ?

a co radzisz prawiczkom jako facet doswiadczony? co maja zrobic, zeby stac sie fajnymi goscmi i znalezc sobie fajne laski? kolego co ja mam ci tu radzić ? Moje słowa niczego tu nie zmienią Powiem A to ty powiesz że wolisz B Powiem C ty powiesz że jednak wolisz D Masz ugruntowany jakis wizerunek kobiety ? Dąż do niego .... A to że takowej nigdy nie znajdziesz ( bo czytajac ciebie masz MEGA WYGóROWANE oczekiwania ) to juz inna historia :) Jak zaczniesz byc facetem a nie meczybułą pod nazwą prawiczek wtedy zrozumiesz prawdziwa istotę postrzegania piękna w kobiecie I uwierz mi ze jej przygody w postaci przespania sie z chłopakiem z którym kiedys sie spotykała nie beda tutaj miały zadnego znaczenia :)

ale prawiczkowi ciezko czuc sie mezczyzna w 100% a wymagan wygorowanych nie mam, po prostu chce miec fajna, madra i ladna kobiete :) a co do przygodnego seksu - ja uznaje tylko taki z milosci i uwazam, ze warto szukac osoby o podejsciu podobnym

a piekno w kobiecie na pewno umiem postrzegac i jestem troche romantykiem :P

"a wymagan wygorowanych nie mam, po prostu chce miec fajna, madra i ladna kobiete" pisałem juz o tym wczesniej :) ze skoro juz sie nie ma nic do powiedzenia ... wtedy wracamy do punktu wyjscia :) pozdrawiam 🖐️ czas iść do domu

mam wysokie aspiracje zyciowe to i kobiete chce miec atrakcyjna

Gość poza tym co po intelekcie
kobiety jak ona sie goli pod pachami co kilka dni :O

co do studiow kobiety - nie jest najwazniejsze co studiuje, ale jaka jest kobieta. ja bym sie nudzil wsrod adeptki fizyki jadrowej, bo mnie to w ogole nie interesuje. zreszta nie to jest dla mnie u kobiet priorytem. u kobiet sie bardziej liczy sie wyglad, sposob bycia, zachowanie, poczucie humoru, czulosc i chec do spolkowanie fizycznego na dobrym poziomie

Gość witam dzisiaj gdzie jest regre

witaj dzisiaj :)

a myslisz, ze u tych wartosciowych i atrakcyjnych kobiet, o ktorych pisales prawiczek by mial szanse?