Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora22

Ciągłe odbijanie i wdęcia mial ktos tak

Polecane posty

Gość chora22

od ponad 3 tygodni mam wzdecia i odbijanie. zadne leki nie pomagają. czesto towarzyszy im ból brzucha. mialm usg wszystko wyszło dobrze

Gość kamienie
Ja takie objawy miałam przy kamicy żółciowej. Może na usg lekarz nieumiał tego dostrzec

a ja takie mialam przy zespole jelita nadwrazliwego - rok czasu wymyslam gasrtolog coraz to nowsze badabnia i inne drosze leki i ciagle cos diagnozowal i nic nie pomaga - poszlam do dobrego specjalistyt, na 1ej wizycie to stwierdzil (po objawach i wynikach badan), przepisal tribux i po kilku tygodniach minelo

Gość chora22
no jesli chodzi o tribux to mam to na recepcie ale nie wykupowałam;:( ostatnio tydzien temu bylam w szpitalu bo ostro bolał mnie brzuch naokolo pepka. nawet no-spa w zastrzyku i kroplówka nie pomogły. wyszly mi zle badania moczu. białko i bakterie. dostalam antybiotyk na nerki i przeszło. ale tylko na tydzien. czesto chodze z moczem:( moze to ma cos wspolnego z tym ze wciagu ostatniego miesiaca zjadlam 4 antybiotyki. moze te jelita są tak ,,wyczyszczone' przez te antybiotyki ze mam takie dolegliwosci. moze one mi wyjałowily jelita

Gość blę26
kup sobie espumisan na wzdęcia i np.lacidofil ( dobre bakterie) bo może organizm ci sie wyjałowił....

Gość chora22
bralam juz espumisan; nic nie daje tak samo GASTOPTABS:(

Gość blę26
no to wykup ten tribux....ja tez go kiedys brałam ale musiałam przestac bo straaaaasznie mi po nim pryszcze wychodziły...normalnie nie mogłam sobie z nimi poradzic :(

Gość chora22
obiecuje ze go wykupie. Boje sie jednak ze to cos powazniejszego. moze jelita?:(mialam rok temu gastroskopie bo zadłąwilam sie tabletką i stanela mi krtani i NIE ZGODZILABYM sie ponownie na to badanie

Gość meg_27
i co przeszlo ci to odbijanie i po czym?