Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aanaugi

pytanie do wrocławianek-gdzie kupić fotelik samochodowy 9-18

Polecane posty

Pytanie zawarłam właściwie w temacie ale chodzi mi o jakąś dobrą a niezbyt drogą hurtownię lub sklep, bo jak same wiemy sklep sklepowi nie równy i czasami różnice cenowe tego samego produktu są powalające. Byłam w Baby Maxx ale nic ciekawego tam nie ma a ceny niezbyt ciekawe, ja szukam albo Maxi Cosi albo Roemera. Proszę o pomoc;-))

Gość na allegro wyjdzie taniej

Wiem, że wyjdzie taniej ale podobno najlepiej fotelik przymierzyć do samochodu bo nie wszystkie mogą pasować a żeby kupić z allegro muszę na początek pojechać do miejsca, w którym będą interesujące mnie foteliki i je wypróbować. A Wy jakie macie foteliki?

hm... moja kumpela kupiła używany z allegro bo stwierdziła, że woli używany z porządnej firmy niż nowy a z firmy no name a na nowy firmowy jej nie stać...co sądzicie o takim rozwiązaniu, ja chyba jednak wolę kupić nowy, nawet no name..

ja też używam jeszcze 0-13, ale rozglądam się za 9-18 tak jak Ty i zamierzam kupić nowy, firmowy, bo to przecież chodzi o dziecko:) poza tym planujemy jeszcze rodzeństwo dla naszego synka więc używany mógłby już nie dać rady przy trzecim małym właścicielu;)

wiesz ja kupiłam cały komplet x - landera wiele funkcyjnego właśnie z maxi itp rożnymi dodatkami za 1000zł a nowy wartości ok 2500zł i też się zastanawiałam czy dobrze robię tym bardziej, że wózek był z WaWy i nie widziałam go zanim nie dotarł..powiem szczerze nie żałuje!!!!!!!!!!!!! praktycznie żadnych śladów używania, czysty, pachnący, zadbany a w kieszeni 1500zł na inne cuda dla maleństwa...więc to jest indywidualna kwestia wyboru, na allegro nigdy nie masz gwarancji , ze jest bezwypadkowy itp, ale możesz przecież znaleźć foteliki z Wrocławia i zanim kupisz umówić się na oglądnięcie?!

Aaadaa -świetny pomysł ;-)) Szukam właśnie na allegro używek z Wrocka ale głównie ogłasza się W-wa, muszę chyba uzbroić się w cierpliwość;-)) Ja kupiłam używany wózek Peg Perego, nota bene też z warszawki i dlatego nie mogłam go osobiście sprawdzić... Na fotkach wyglądał rewelacyjnie w rzeczywistości odbiegał jednak od ideału - chyba miałam pecha, co prawda służy mi do teraz ale mały niesmak pozostał...

na allegro wyjdzie taniej - czytałam gdzieś, że foteliki mają wytrzymałość określoną na 5 lat ... podobno potem mocowania nie są takie sprawne, a Ty gdzie planujesz zakup fotelika?

no właśnie na allegro:)

jak ja kupowałam swój wózek to kobieta po prostu kupowała od innych okazyjnie , drożej wystawiała...taki komis sobie prowadziła, może on na tej samej zasadzie... oprócz sprawdzenia rączki itp. zdjąć materiał z fotelika i dokładnie obejrzeć plastik i styropian. Nie wiem czy gołym okiem dużo sie wychwyci, ale może lepiej tanszy jakis "no name" a jednak nowy ???

w tych roemerach jest fajny zagłówek i podobno stabilne zapięcie, zresztą w testach zebrał dobre noty więc chyba najgorszy nie jest... i teraz mamy dylemat moralny lepszy porządny a używany czy nowy a mniej porządny ;-)) Heheh ;-))

wiesz, używany byłby super od zaufanej osoby:) a tak nie masz gwarancji , że Cię nie zawiedzie...sama też bym chyba dylemat miała, przy wyborze następnego:)

Wiesz co jest dziwne, że Roemery nowe są droższe od MaxiCosi ale używane są tańsze i to sporo... Ciekawe czemu...

Gość renatka333
Fotelik dla malucha zamawialiśmy internetowo przez portal www.minitraper.pl . Pani z tego sklepu poleciła nam model Jane Rebel Pro i jest naprawdę bardzo funkcjonalny, wygodny no i bezpieczny. Warto się tutaj podpytać, mają duży wybór.

Gość Evelina_92
Ja proponuję Ci, abyś zaopatrzyła się w niego przez internet. Nie brak sklepów internetowych, które mają go w swojej ofercie. Jeden z nich można znaleźć pod adresem https://www.ewozki.eu/pl/c/Foteliki-Cybex/233