Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama mlodaaa

jak często przebieracie swoje ok miesiecze dzieci?

Polecane posty

Gość mama mlodaaa

moja mała ma prawie 2 mies. po kąpieli zakładam jej czyste ubrankow którym spi i pozniej chodzi w dzien. wieczorem zdemue, kapie ją i znów zakładam czyste. kolezanka po nocy zmienia ubranko na swieze, a jak to jest u was?

Gość mama malego Danielka
Ja 2 razy: po kapieli na noc i rano po porannej toalecie.

Gość pani Stasia lat 58
po kąpieli kaftanik i śpioszki a rano przebieram w bluzeczke i spodenki

Gość 12345ghjj
to zalezy ile ma dziecko,jesli ma juz kilka mcy to wiadomo ze na noc pajac lub spiochy a rano wjładam rajsopki albo spodenki i bluzeczke ew.body. Jesli natomist dzidzia jest mała to cały dzien moze chodzic w spioszkach albo pajacyku,przebieram wtedy jak sie uleje,albo po kapieli.Bez sensu 2 m-czne dziecko ubierac w dresik czy jeansy.

Gość ja tak
na noc zawsze pajac a w dzien spodenki i bluzka lub sukienka i rajtuzki ... od urodzenia ja tak uberam

ja przebierałm czesto rano nowe ubranko a specer inne ( nawet body zmienialam na spacer) na wieczor inne i wiadomo jak sie ubrudziło

ja po kąpieli ubieram czyste, kaftanik i śpiochy albo pajacyk. Rano zmieniam na czyste - dzienne. Oczywiście jeśli małej zdarzy się ulać na ciuszki przebieram ją znowu.

Gość mama malego Danielka
12345ghjj to zalezy ile ma dziecko,jesli ma juz kilka mcy to wiadomo ze na noc pajac lub spiochy a rano wjładam rajsopki albo spodenki i bluzeczke ew.body. Jesli natomist dzidzia jest mała to cały dzien moze chodzic w spioszkach albo pajacyku,przebieram wtedy jak sie uleje,albo po kapieli.Bez sensu 2 m-czne dziecko ubierac w dresik czy jeansy. Moj synek ma 2 miesiace i w dzien ubrany jest w spodnie, bluze lub bluzke itd. Po prostu normalnie :) i nie uwazam, aby bylo to bez sensu :)

Gość moim zdaniem to bez sensu jest
zeby 2-miesieczne dziecko 2 x dziennie przebierac . Ja mam 4-miesieczniaka i ubieram go tak po kapieli body z dlugim rekawem i do spiworka rano zakladam mu tylko rajstopki i bezrekawnik i tyle zadnego pzebierania w ciagu dnia chyba ze sie obsika . a czeste przebieranie uwazam za niepotrzebne meczenie dziecka, moj tego nie znosi.