Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pkj

odchudzani

Polecane posty

Gość pkj
dziennie o kurcze to pewnie duzo swiczylas i malo jadlac

a no lekarz tez zabronil mi cwioczyc po ciazy...wiec chodzolam na dlugie spacery z wozkiem ok 2 godz szybkim marszem nie warto wmawiac sobie ,ze z niczego tyjemy ja tez tak robilam ,musisz byc zawzieta i nie odpuszczac:)

Gość jestem jaka jestem 2
nie wierze w ten atro phex - to pewnie cos co skonczy sie efektem jojo :P najwazniejsze to zmienic nawyki zywieniowe i troche sie ruszac

ja stosowalam diete, codziennie cwiczenia + rowerkiem do pracy , tabletki pomagajace spalac tluszcz i moj rekord to 3kg w 10 dni :(

jadlam mniej, to fakt, bo nie mialam ochoty po tym :) ale nie cwiczylam w zasadzie w ogole. atro tak dziala, ze usuwa wode z organizmu z tego co wiem, jednak jest na bazie spida, 1 kg dziennie to szybko. jak przestalam brac to nie przytylam od razu (waga utrzymywala sie ale zaczelam bardzo duzo jesc wiec nie dalo rady utrzymac wagi, ale to moja glupota) tylko ze kazdy organizm jest inny, na was mogloby to wolniej dzialac

Gość pkj
kurcze a ja myslalam ze szybciej to zrzuce

Gość pkj
slyszalam ze jak sie odchudza to nie wolno alkoholu ale czy piwo raz na 2 tyg szkodzi?

pkj nie powinno, nawet raz w tygodniu jeden dzien gdzie sobie na cos wiecej pozwolisz, ale na codzien musisz byc konsekwentna

no wlasnie to jest to,ze jesli chcesz naprawde schudnac to zrezygnuj z alko tutaj piwo ,potem cos przegryziesz itd a waga bedzie rosla:) jesli chcesz schudnac musisz byc konsekwentna i zrezygnowac z tego co tuczy

speed? kiedys bralam ten syf.. w ciagu 3 miesiecy schudlam 15 kg. ludzie mysleli ze mam nowotwor. sama widzisz ze to podejrzany srodek. moze i dziala ale usuwanie wody z organizmu moja droga moze miec przykre w skutkach nastepstwa. podejrzewam ze efekt jest taki jak po speedzie...czyli niezdrowo wygladajaca cera,lamanie sie paznokci ,wypadanie wlosow. bardzo to madre :P

Gość pkj
a ja chyba jestem uzalezniona od slodyczy wejde do sk;lepu i nie moge sie oprzec a po tem mam wyrzuty

Gość baciara
oj sorki nie sledze topiku na biezaco - ok 1 kg dziennie to duzo! a na ile Ci to wystraczylo?? bo znowu az tak duzo to nie mam do zrzucenia - ale tak mys;e z emoglabym go kupic i sie nim tylko od czasu do zcasu wspomagac. na mnie na pewno zadziala bo moj organizm jest podatny na tego typu rzeczy.

Gość reshka
wszystkie suplementy na bazie amfetaminy to zludny zloty srodek... cos za cos... dzis schudniesz...a jutro wyjdzie ci garsc wlosow

pkj to juz wiesz,ze masz marne szase jesli nie zmienisz przyzwyczajen:) malo cwiczysz tzn...nie oszukujmy sie masz stojak na torebki w postaci rowerka:D slodycze Cie gubią do tego piwo ,ciezko to widze:) ja mam na siebie sposób cwicze na orbitreku 1,5 godz dziennie i nie ma zmiluj sie ,owszem nie chce mi sie jak jasna cholera ale wiem ,ze za darnmo nioc nie ma,..wlaczam film i jazda

to jest pochodna spida, w sumei dziala jak feta... z tym ze ma jakies witaminy i cos tam jeszcze wiec nie jest niebezpieczna. podnosi temperature, daje energie... nie jest to srodek, ktory mozna stosowac miesiacami, ale do szybkiego zrzucenia wagi np jak ma sie jakas duza impreze ze chce sie szczuplo wygladac, to nie powinno zaszkodzic.

a tak w ogole najlepszym dla mnie odchudzaczem byl stres - i jego efekty utrzymywaly sie ok 5 lat (ostatnio przytylam, ale mam zamiar znowu to zrzucic)

Gość reshka
nie jest nie szkodliwe? dziewczyno, to ze wrzucili do tego kilka witamin nie czyni z tego leku zdrowego bez skutkow ubocznych. o ile zrozumialam to autorce nie chodzi o zrzucenie zbednej wagi na jakis pokaz czy impreze. nie ludz sie ze bez cwiczen i zdrowego trybu zycia bedziesz szczupla i zdrowa dzieki temu twojemu atro phex!!! tylko dzieci sa tak naiwne

reshka przeciez ja pisze, ze podstawa jest dieta i cwiczenia :O nie doczytasz a komentujesz. swoja droga to znalam i specjalistow ktorzy sie leczeniem narkomanii zajmowali i twierdzili ze krecha raz na jakis czas nikomu nie zaszkodzi.

Gość pkj
chce zrzucic ale nie chce po tym sie rozchorowac

Gość reshka
probowalam sama, stad wiem ze nie moge ale dziala, doslownie z dnia na dzien, w oczach sie chudnie, strasznie zaluje ze nie moge tego brac a z domowych to dietka i cwiczenia chrom, l-karnitynka z takich prostych dodatkow. czerwona herbata, rooibos... - ??? nie zauwazylam abys napisala wprost ze nawazniejszy jest wysilek... napisalas to w zastepstwie dla osob ktore nie moga brac twojego magicznego leku. krecha raz na jakis czas moze nie szkodzi ale brac ja codziennie to juz nie jest zdrowe. wiem co pisze . znam to z autopsji wiec nie wmawiaj mi ze masz na ten temat wieksze pojecie. bralam zarowno amfetamine jak i cudowne leki na jej bazie... nie polecam bo zdrowie do dzis doprowadzam do pozadku

to idz do dietetyka w celu ulozenia indywidualnej diety, uwzgledniajacej twoj aktualny stan zdrowia, choroby, zagrozenie chorobami itp. a jak masz slaba kondycje, to spaceruj regularnie (na poczatek)

tez bralam amfetamine, bylam od niej uzalezniona, i tez do tej pory odczuwam skutki moja droga. a ze tak mi sie napisalo, ze z domowych... czepiasz sie slow. nie analizuj dokladnie moich wypowiedzi, jak sie nie zgadzasz ze mna - masz prawo, uwazam jednak ze atro jak sie bierze krotko, nie zaszkodzi jesli nie ma sie problemow ze zdrowiem, i potwierdzam, ze podstawa jest dieta i cwiczenia. tyle w temacie.

Gość reshka
wiec skoro masz takie doswiadczenie to nie polecaj innym terapii dlugoterminowych (jak w przypadku autorki) bo to poprostu glupie i niedojrzale. namow ja jeszcze do palenia

wspomniala o lekach, wiec pomyslalam o wspomagaczach, ale od razu napisalam ze jak nie ma problemow z krazeniem. zdanie o atro mialo charakter INFORMACYJNY a nie zachecajacy, zreszta nie zachecam tu autorki (jak przeczytasz moje posty do niej) ale nie moge zaprzeczyc ze nie byl skuteczny. autorka sama zdecyduje co dla niej dobre

Gość reshka
skuteczny pewnie jest...ale ja sie przekonalam ze lepiej efekt uzyskac ciezka praca i zmiana trybu zycia niz potem plakac bo paznokcie sie lamia, bo cera kiepsko wyglada , wlosy sie gubi :(

Gość baciaraa
sillyofme wiec pytam tak podsumuwująco warto? i na ile srednio wystarcza i jak bys mogla napsiz mi po jakim czasie odczulas pierwsze efekty.