Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieciewieciewiecie

czy też tak macie?

Polecane posty

Gość wieciewieciewiecie

Powiem wam, że jak czytam o Alicji Bachledzie to mi się zdaje, że ktoś wziął i uciął jej głowę. Dosłownie. I ten ktoś to Colin Farel. No tak źle nie ma , ale... :( Tez tak macie. No jednak smutno i tyle :(

Gość wieciewieciewiecie
Smutna jest ta historia powiem wam, a nie wiadomo jak się skończy. Jest to samo życie. Już dawno miała być w sądzie o alimenty tylko jak wybrnąć z tej ciązy? Musiałaby być bogata to by wybrnęła - jak i lekarka w Irlandii. A jest biedna. Choć lekarka ma większe szanse na alimenty niż ona. W generalnie już miała być w sądzie dawno aby COKOWLWIEK wskórać. A tak sobie zasmoliła wszystko. Oczywiście w amerykańskim sądzie. No a ma obywatelstwo? Ha. No to nie ma obywatelstwa. I miała zacząć w USA od obywatelstwa bo już ci NIemcy byli tacy tam... dali jej zaśpiewać też im nikt nic nie powie. Może w Polsce miała dostać nagrodę za piosenkę filmową i szukać czego muzycznego? Ja uważam że powinna była gdzies w teledysku się pokazać w Niemczech - miała myśleć MOZAIKOWO. A tak? :(

Gość wieciewieciewiecie
albo w Europie z kimś z teledysku , także promować polską kulturę - zwłaszcza góralską, może coś pisać, znowu film itepe. I to by mogła sobie być polityczna i by była poważna, a tu wielce poważna, bogata, a taka zwykła kretynka w sumie. No dziecko. A dalej? :( Ona jeszcze pożaluje tego porodu - moje zdanie :(

Gość wieciewieciewiecie
Mnie sie wydaje, że on jest wielki bo ma 34 lata i 200 melonów. Kto by nie chciał? Ale reszta? No faktycznie - miała se z nim pogadać Alicja i tyle. Koniec. A ona się zrobiła równa mu - że też jest wielka, a miała kase? Teraz całość w USA i kto ma rację? A Irlandia się nie liczy - filmu nie ma w kinach i klops :( Racja Farela choć całości lepiej nie komentować, nie? :( A kto normalny się tym przejmuje? Chyba tylko WARIAT :( Tak myślę. :( On ma co robić dalej, ona też. I finał. AMEN. :(

Gość wieciewieciewiecie
Bachleda mże ograć jedynie jak Irlandczycy musza mieć wizy do USA wjazdowe. Jak nie mają wiz to po niej na całej lini. A wiecie czy mają?

Gość wieciewieciewiecie
No teraz już jest jedna żenada jak dla mnie i można śmiało powiedzieć będąc Polką że Bachleda ma dziecko bo chciała wyjść za mąż za Farela ze wzgledu na jego obywatelstwo irlandzkie. Po prostu chciała być Irlandką! Jak każdy z Polski :)

Gość wieciewieciewiecie
Po prostu chciała być jak Kasia Smutniak - może myślała, że będąc irlandką coś wiecej osiągnie we francji lub Hiszpani bo sie nie umiała tam ...przebić przez tych Niemców. I to tak sie nawinął Farel. A jak ktos się zapyta - a czemu nie Jordan? a to odpowiem A nie wiem, zupełnie nie wiem :(

Gość omfg omfg
o, przyszła nasza fanatyczka historii głupiej Ali, cześć! 🖐️

Gość wieciewieciewiecie
I powiem że moim zdaniem ona chciała wygrać w Cannes. Chciała dostać Złotą Palmę dla najlepszej europejskiej aktorki, ale... nie udało jej się :( Bo rodzina ją zniszczyła. Ta w USA. :(

Gość wieciewieciewiecie
uważam, że ktoś powinien napisać scenariusz na podstawie jej przygód bo w sumie jest już sławna na cały świat moim zdaniem. W sumie nawet słynny Nikodem Dyzma z Polski - największy lokalny karierowicz - nie wybił się tak wspaniale jak Alicja Bachleda Curuś. Może dlatego, że wtedy jeszcze faceci nie umieli zajść w ciążę? Ale dziś na pewno zaszedłby dalej w swojej karierze. A dokąd? Może do Rumuni. Nie wiem :(

Gość pani Stasia lat 58
Dziewczyna zmarnowała sobie życie.Taka ładna i utalentowana.Po co jej był ten romans z Farelem?!

Gość wieciewieciewiecie
No do rumuni - może do Hollywoodu albo do Białego Domu. W każdym razie Alicja jest walnięta w łeb zdaniem Niemców i wariatki nie chcą. Niech se robi co chce. Drugi Farel :( Czego sie po niej spodziewać w przyszłości?

Gość wieciewieciewiecie
To nie był romans, ona sobie uroiła, że go złapie na dziecko i tyle. Coś tam sobie uroiła w głowie. Prawdopodobnie zaczęło sie od tego, że pojechała do Niemców, których...kochała po prostu. No to po co tam pojechała jak nie miała obywatelstwa. Żadnych nagród, niczego. Coś międzynarodowego już powinna w filmie mieć jak z Polski, tu to już w ogóle. A ona żadnych nagród i tak sobie pojechała. Każdy ją tolerował bo od Wajdy, rodzina bogata. A ona? Taki numer. No oni powiedzą, że wszystko rozumieją, ale... czy nie mogła po prostu za kogos zwykłego zechcieć wyjść za mąż. Jeszcze jakby była z artystycznej rodziny. No poniekąd :( Jak ona teraz wygląda z tym dzieckiem Farela? Co to ma być? :( Albo te jej nagrody w USA - to wygląda jakby sama zdobyła te nagordy w tym USA. A przecież do końca życia na tym pojedzie, że ma 2 nagrody w USA. Ustawione przez NIemców. :( Tak jakby Niemka nie mogła zagrać tej roli czy Meksykanka jakaś uboga szansy dostać nie mogła. Mogli zmienić że Meksykankę porwała mafia czy kogoś - Ruskę jakąś i tyle. Akurat Bachleda musiała być. I teraz będzie, że sama wyjechała do Niemiec, sama zdobyła nagrody i sama aż do tej Online doszła. Bez Wajdy. No już bez przesady - jak dla mnie :( Wszystko sama osiągnęła. No to po co jej ten Farel i koniec pieśni :(

Gość wieciewieciewiecie
Mnie sie wydaje, że to jest taka sytuacja jakby jakaś polska studentka - bez żadnych większych nagród, no 1 osiągnięcie jakieś - pojechała sobie na wymianę do Niemiec - czy seminaria, dalej do USA - tam jakieś osiągnięcie - i nagle ciąża z jakimś wybitnym specjalistą co ma powiedzmy 100 osiągnięć, a poznała go na wyjeździe do Anglii dajmy na to. I siedzi z nim w tym USA i uważa, że on się z nią ożeni, a on ma ją w tyłku i żałuje, że się z nią zadawał bo się okazało,że to jakieś sławne polskie nazwisko. I jeszcze musi płacić za jej poród. No wiecie... dziwnie wygląda to wielkie sławne nazwisko - ród Dawida jakiś chyba, ale oni siedzieli cicho bo byli biedni. No to Bachleda ma masę forsy i koniec. Chyba każdy wie na czym życie polega. A jak nie wie to już to Niemców nie obchodzi :( I jeszcze ma osiągnięcia w USA dzięki nim - chyba się zabiją. Karmią wroga. Dosłownie. :(

Gość wieciewieciewiecie
Tylko kretyn może jej uwierzyć, ze chciała mieć dziecko. A reszta to dużo od tego czy ma obywatelstwo amerykańskie, ale Farel chyba nie ma a w sądzie wygrał. Ciekawe czemu... :(

Gość wieciewieciewiecie
MOIM ZDANIEM jednak bachleda zrobiła to samo co Farel, który oszukał Amerykańców. Oszukał, nie oszukał. Po prostu z Irlandii, szukali normalnego a tu taki cfel i tyle kasy mu dali. A wyglądało wszystko w miarę, w miarę. Dublina nie sprawdzali i tyle. I teraz płaczą jak Niemcy nad tym jak Bachledzie w karierze pomogli. No bo se mieli sprawdzić w jakimś miejscu - czemu Bachledy są takie sławne. I do tego dojść. A tego nikt nie sprawdził i nie sprawdzi - no chyba, że jak proces będzie to Farel se to sprawdzi jak będzie potrzebował. Może mieli i nie mają. A skąd mieli? To irlandczyk to on wie jak to jest w Irlandii. :(

Gość Alicja Bachleda Curuś
ale ja przeciez robie WSPANIALA karierę w Hoolywood!!:classic_cool:

Gość wieciewieciewiecie
Jak dla mnie jednak,żeby spełnić wszystkie wymagania Niemców to tylko 1 aktor tam sie nadaje i to też nie wiadomo czy aby - wiecie kto? DANIEL OLBRYCHSKI. I tyle. :( A reszte to se już sami dopowiedzcie :( Tacy oni są !:(

Gość Colin Farel
kocham moją Alutkę ❤️ :classic_cool:

Gość wieciewieciewiecie
Także jakby chcieli kogoś na wymianę zamist bachledy to należy im zaproponować Daniela Olbrychskiego, a reszta to niech se każdy robi co chce bo to jest dziki zachód jak dla mnie i tyle. Olbrychski ma pełno nagród, grał w filmach oskarowych, tu ma nagrody, grał z Jolie nawet ostatnio... no i tyle o Niemcach jak dla mnie. A raczej o współpracy polsko niemieckiej. Proponuję młodego świetnie zapowiadającego się aktora Daniela Olbrychskiego. Właśnie wrócił z USA gdzie grał z Jolie. Nagrody niestety nie dostał :( Nie wiadomo czemu. Nie zrobił Jolie dziecka. :(

Gość daniel Olbrychski
nie prawda!!! najnowsze dziecko Angie to ciemne jest moje!! :classic_cool:

Gość wieciewieciewiecie
Nie zrobił Jolie dziecka a każdy wie jak Olbrychski lubi dzieci, nie? Ale wiecie może jakiś aktor powinien być wybrany ALBO należy zrobić casting KTO SIĘ NADAJE NA WYMIANĘ DO NIEMIEC i niech se z castingu wybiorą, nie? Tak najelepiej. Najuczciwiej. I tak powinno być bo co oni se nie myślą jakaś Bachleda ma 2 nagrody. Niech se wezmą swoje kryteria pod uwagę w castingu i już. Tyle :(

Gość wieciewieciewiecie
I wiecie jakie to jest CHAMSKIE że ta Lidia Bachleda - taka cipa jest nietykalna, no ale ona w Polsce szalala, a córcia wyjechała i za granicą takie cyrki. No to Wajda może powiedzieć, że przegiął bo miał wysłać do aktorka jakiegoś żeby wysłał kogo on widzi. Np. do Olbrychskiego. O i już by było inaczej, a tak Lidia Bachleda latała za Wajdą i taki koniec. No a co w Polsce to w Polsce, a dalej? :( I teraz kogo tu winić bo czemu Niemcy nie chcieli reżysera z Polski. Bo powinien pojechać jakiś młody rezyser z szansami na coś w USA i żeby ściągnąć swoich. Wygląda to TRAGICZNIE, ale może wszyscy zapomną. Jedyna nadzieja dla Niemców :(

Gość wieciewieciewiecie
Moja matka też jest taka świrnięta jak Lidia Bachleda to ja to wiem. :( Aaaa ... jakoś będzie. Będzie wnuczek.Lub wnuczka. Wajda miał odesłać do aktora lub aktorki wybitnej kogo by tu wysłać, żeby coś się działo. A nic nie zrobił. No to Polański w więzieniu i święty spokój. :( Czy o to chodziło? Na pewno... :(

Gość wieciewieciewiecie
No sorry ale Bachleda Curuś nie jest ani Olbrychskim, ani Jandą, ani Żebrowskim, ani nie wiem - Szapołowską a zachowuje sie jakby była wszystkimi 4 rema (ciekawe czemu oni nie pojechali do Hollywood - mieliby większe szanse moim zdaniem). No to ona jest wszystkimi najwybitniejszymi aktorami polskimi jak myślę, a tak na codzień jest...Zosią. I teraz się zastanówcie czy ona jest normalna? ( a wy razem z nią jak ja pindolę) . już wolę swoje pindolenie niż wasze :( Przynajmniej wiem o czym pindolę. Ona obecnie jest drugim Farelem dla każdego normalnego i tyle - jak dla mnie o na pewno. W końcu miała być panią Farel, ale nie wyszło :( I ściąga cała tamta rodzinę na siebie :( A co to za rodzina? Kto to wie. Niech se w Dublinie wywiad zrobią. Wiadomo tylko, że matka farela jej nie znosi, ojciec jakiś sportowiec, a reszta? Mamo Colin znowu przeklina?! :(

Gość wieciewieciewiecie
Moim zdaniem mam rację. Właśnie napisano , że Angelina powiedziała, że chce mieć jeszcze 2 dzieci. No to mam rację. Kłopot w tym , że tej Alicji nikt nie rozumie. No bo jak można zrozumieć kogoś kto jest dla siebie...Zosią z Pana Tadeusza? Weźcie im to wytłumaczcie co zrobiła z niej jej mamusia. Zwykła debilkę :( A z czego to sławni są Bachledy? Że mają rodzinę w USA? No to piękny powód do sławy w Polsce. Jedynie, że wujek w kiciu nie siedzi za przekręty jak znają życie i koniec kariery Alicji. No chyba, że są Wajdami i coś więcej sobą reprezentują bo już bez przesady, zeby się nie puszczać w Hollywodzie. I tyle. Ale nie na dziecko bo to też przesada. :( I tyle. Czasem przesada, czasem nie. W tym wypadku widać straszna przesada :(