Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentkaaa123

TEMAT PRACY LICENCJACKIEJ

Polecane posty

Gość Studentkaaa123

Hej, mam pytanko, tzn potrzebuje rady.Nie ma jak kafeteria:D A powaznie- ni emialam jeszcze spotlkania z promotorka,a chcialabym juz mniej wiecej wybrac tamt, ukierunkoiwac sie. Moze jest ktos doswiadczony bardziej ode mnie imoze cos doradzic. Jestem na 3 roku zdrowia publicznego, pisze prace. Zastanawiam sie nad : 1.Regulacje prawne zawodu menedżera zdrowia, lekarza i pilęgniarki" 2.Patologie we współczesnej polskiej rodzinie 3.Świadomośc matek nt karmienia piersią i pielęnacji noworodka. HEEEELP

Gość pisz o patologoiach
temat rzeka i zrodel mnostwo

mój promotor kazał przygotować każdemu liste 5 tematów i potem doradzał nam który z tych pieciu wybrać. Zapytaj się promotora który temat jest najlepszy a nie nas

Gość Stuentkaaa123
tak tez właśnie bym chciała i zawsze mnie to interesowało.

Gość Studentkaaa123
Mam przygotowanych 5, jesli nie chcesz sie wypowiadac i doradzac to nie zagladaj bosa stópko.

Witam Jestem mgr analityki med i obecnie w trakcie pisania pracy mgr z pielęgniarstwa..wiec jakies tam doswiadczenie mam. Ja bym polecała temat 3..jest prosty, znajdziesz dużo literatury, a jako narzedzie badawcze ulozysz prosta ankietę do mlodych mam i praca gotowa...fajny temat i w ogole na topie;) Pozdrawiam

Gość za 2 punkty
Pierwsze dwa są zbyt obszerne. Natomiast trzeci temat bardziej podchodzi pod psychologię badź socjologię niż zdrowie publiczne

Gość Studentkaaa123
Bosa spoko,dzieki.Nie pytam Ciebi ejednak co ja mam robic, tylko o rade jaki temat wybrac.Czy to jest trudne tak bardzo zinterpretowac tekst?

Gość Studentkaaa123
za 2 pkty nie osłabiaj mnie;] od trzech lat to tłuczemy a Ty mi mowisz,ze to nie ma wiekszego zwiazku ze zdrowiem publicznym ?:D

Gość Studentkaaa123
Tyrolia Dzięki!

Gość miko83
Wybrałaś za bardzo ogólne tematy. Każdy z nich to temat rzeka. Powinnaś bardziej je sprecyzować. W przypadku tematu drugiego lepiej byłoby gdybyś pisała o jakiejś konkretnej patologii a nie o wszystkich

Gość kamisia317
pomóżcie, może podsuniecie mi jakiś genialny pomysł do głowy, bo ja juz mysle od jakiegos czasu i nie moge wymyslic. A tak konkretnie chodzi o temat pracy licencjackiej. . Jestem na drugim roku resocjalizacji. Moja pani promotor jest straaaasznie wymagająca i nie przyjmie żadnego "oklepanego" tematu, żadnej agresji, narkomani, alkoholizmu...nic z tych rzeczy. Wymysliłam temat o myslach i czynach samobojczych w opinii uczniów, ale jak stwierdziła złośliwie "odkryje w tej pracy Ameryke" wiec myśle teraz nad przestępczością wsród kobiet, ale do zakladu karnego dla kobiet nie wiem czy mnie wpuszcza a po za tym nie wiem czy ten temat też nie jest oklepany, najbardziej interesuje mnie jakis temat związany z policja...ale nie wiem jak go sformułowac ze był w ramach resocjalizacji, po za tym mam lepsze, ze tak powiem dojscia w policji i łatwiej było by mi napisac taka pracę. Może poradzicie mi jakies tematy??