Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merki

Płanujące październik , listopad 2009

Polecane posty

Gość Merki

Witam wszystkich kto planuję ciąże tak jak my. Ostatni @ miałam 08.10.2009 i teraz czekamy na owulacje i do roboty. Zapraszam wszystkich tutaj na forum , razem będzie lepiej i nie tak samotnio. ;-))

Gość MadziaMadzia
To ja się dołącze. @ powinnam dostać 20.10 więc jeszcze 5 dni. Gdy były dni płodne to były starannia zobaczymy jak to bedzie. Nie myśle tak za dużo o tym bo niechce znowu bydz zawiedziona jak to co miesiąc jest. Ale po cichutku mam nadzieje.

Gość MadziaMadzia
Przepraszam za te błędy pisałam szybciutko.

Witam MadziaMadzia !!! ;-)) To ja trzyma kciuki za ciebie. A sama dalej czekam dni płodne. Trzeba sie pozytywnie nastawić.Ale ja to myślę o tym cały czas. I nie wiem jak wyluzować.

Gość MadziaMadzia
Trzeba pozytywnie myśleć. Czekamy jeszcze na inne dziewczyny razem bedzie lepiej.

Cześć ,ja przyszłam do pracy i siedze juz na stronkach dla płanujących i praca mi nie idzie. Wiem że było by lepiej sie ją zająć i nie mysleć , ale to jest dla mnie takie trudne. To my tylko 2 planujemy ?? Dziewczyny zapraszamy do nas. ;-)

Gość ahhahahahahaha hehehehe
myslalam ze sie ciulnelas w temacie ale ty dalej dupisz o jakichs PŁANUJACYCH?:o co to za czort?:D