Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina3

udana zemsta

Polecane posty

Gość paulina3

Czesc, prosiłabym Was o porade jak sie zachowywac w takiej sytuacji - opisze krótko. W pracy mam takiego o 20 lat starszego faceta, ktory sie we mnie zakochal, robil podchody na przerozne sposoby. W koncu nie wytrzymalam i dalam mu bardzo jasno do zrozumienia, ze nie ma u mnie zadnych szans. Na poczatku tak sobie drwil ze mnie, a bylo mu nawet latwo, bo np. nie mam samochodu i musze chodzic w deszczu czy innej slocie na piechote, drwil, bo nie mialam i nie mam tez faceta, ale to bylo do zniesienia, bo poprostu mimo, ze bylo mi przykro olewalam go. Jednak kiedy zobaczyl, ze podoba mi sie inny kolega z pracy i to w dodatku mlodszy, to zaczal tego kolege buntowac przeciwko mnie tez juz nie bede pisac w jaki sposob, w kazdym bardz razie naprawde byl bezczelny. Na mnie go buntowal, natomiast namawial go na moja wolna kolezanke i udalo mu sie. Zaczeli sie spotykac, no jednym slowem od niedawna sa ze soba a ten smieje mi sie w twarz, na zasadzie, nie chcialas mnie, to nie bedziesz miala innego. Jak sie w takiej sytuacji zachowywac, powiem Wam, ze przykro mi jest.

Gość paulina3
nic nie doradzicie?

Wspolczuje chama 😠 Olej go 🖐️ Ignorancja to najlepszy sposob zemsty :) A jak juz nie podolasz zniesc gbura,zwolnij sie.Bo zdrowie psychiczne jest naprawde wazne.

Powiem Ci, ze czytam ten Twoj post i nie wierze wlasnym oczom, ze taki stary dziad a robi takie akcje.. No co za debil.. Hmm mysle, ze sa dwie opcje: jesli jestes na tyle silna to sie nim nie przejmuj, po prostu zlewaj go totalnie, bo wlasnie najgorsza jest taka olewka, po pewnym czasie mu sie znudzi, ale skoro ci to tak baaardzo ale to baaardzo przeszkadza to powinnas tez go osmieszyc w jakis sposob, cos wymyslec

Gość ja ci doradze..
facetow z pracy sobie daruj. po prostu nie ma wtedy imtymnosci i otoczenie odbiera to jako cos nagannego, po drugie jest tylu wspanialych mezczyzn poza praca, ze naprawde warto sie nimi zainteresowac. domyslam sie jednak, ze masz trudnosci w poszukiwaniach, dlatego uczepilas sie jak brzytwy tych z pracy bo blizej i wygodniej. zenuaaaaa :P

wsyp mu do herbaty/ew kawy całe opakowanie srodka przeczyszczajacego^^..moze wypłynie z niego jad;]...Wspołczucie ze naraziłas sie takiemu cwelowi..ale coz kazdy ma prawo wyboru co do tego z kim chce sie spotykac, byc, on chyba o tym zapomniał myslac ze Toba pokieruje;]..A tak powaznie to bym mu zrobiła takie krotkie nagranie na którym sie przyznaje ze sie msci..moze to by go ostudziło z takiej brudnej roboty.Zycze powodzenia

Gość paulina3
Dziekuje Wam, zwolnic sie nie chce, bo pracuje juz tam pare lat i mam dobra prace, nie znajde lepszej. Ignorancja wplywa na niego to fakt, widze to kiedy jestem szczesliwa, to on chodzi wkurwiony, ze juz tak brzydko powiem, a jak jest odwrotnie, czasami jestem poirytowana, to on cieszy sie jak dziecko. W takim razie chyba bede go dalej zlewac, bo co mam zrobic.

Jasne ;) To najlepsze rozwiazanie a facetow szukaj poza praca bo to jest na milion procent pewne ze ten opaproch bedzie robil intrygi przeciwko Tobie jesli zobaczy Ciebie z jakims mlodszym i fajniejszym

my_california -> nawet na takich bazyli sa sposoby;D..ja bym tam na pewno tak zrobiła:))...Wyznaje zasade "Nie czyn drugiemu co tobie nie miłe a dłuzej pozyjesz" xD

Gość paulina3
No wlasnie juz nieraz sobie mysle, ze zaplace komus zeby mnie przywiozil do pracy jakims super autem i udawal mojego faceta. To by go najbardziej wkurzylo.

Gość swistak siedzi z wiewiorka
po prostu znajdz fajnego faceta z autem i nikomu nie plac. zacznij o siebie bardziej dbac, zmien fryzurke i na pytania odpowiedz ze masz chlopaka. dopiero go piorun trzasnie :P

Gość paulina3
Znajdz fajnego, chetnie bym znalazla. Z ta randką tez dobry pomysl, ale na sama mysl o jego widoku jest mi niedobrze

Gość jest takie powiedzenie
studenckie - nie r*nij du** ze swej grupy pracownicze - łajdacy piepr**ą du** z pracy ;) więc uważaj bo to nie na darmo wymyslili

Gość do anioleczek
ty tepa pizdo ignorancja = niewiedza jak niewiedza moze być najlepszą zemstą?