Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiacy susel

Prosze o pomoc i odpowiedz!

Polecane posty

Gość spiacy susel

Bylabym bardzo wdzieczna,jakby mi ktos odpowiedzial,czy jest sens kupowac dmuchane lozko (firmy Intex, model "extra komfort" z wbudowana elektroniczna pompa) ale nie jako lozko dla gosci,tylko do sypialni,na stale.Chodzi mi glownie o komfort spania na takim dmuchanym lozku,czy jest stabilne i wygodne.To jest akurat wysokie (56cm) i dosc duze (152cmx203cm). Zastanawiam sie czy jest sens inwestowac w cos takiego.Dodam,ze jest w miare tanie,a jak patrze na ceny profesjonalnych,dobrych materacow to szczeka opada.Chociaz jestem juz tak zdeterminowana i wsciekla na nasze obecne srezynowe gowniane materace ze wszystko wydaje mi sie lepsze niz to co teraz mamy. Prosze o pomoc i odpowiedz w zwiazku z tym dmuchanym lozkiem. Pozdrawiam

Gość spiacy susel
prosze,naprawde nikt nie odpowie?:( jak nikt nie ma doswiadczenia z takimi lozkami,to chociaz moze napiszcie czy bedac na moim miejscu kupilibyscie takie lozko(mam pieniadze na to dmuchane,ale jeszcze duzo brakuje mi na profesjonalne,porzadne materace - czyli albo teraz kupie to dmuchane albo czekam jeszcze pol roku poki odloze potrzebne pieniadze) kurcze,niech sie ktos wypowie,prosze:(

Gość spiacy susel
no wiem ze to nie jest temat o zdradzie czy innych dyskotekach,ale zeby naprawde nikt nie chcial sie wypowiedziec? buuuu :(

Gość pani Stasia lat 58
ja bym jeszcze poczekała.jak kupić to już coś lepszego

Gość nie denerwuj się tak
widocznie żadna z nas takiego łóżka nie ma i stąd brak wypowiedzi. Mogę tylko powiedzieć, że ja nie kupiłabym nigdy czegos takiego, bo wolę normalne wygodne łóżko, a nie materac jak w namiocie :(

Gość spiacy susel
o,dziekuje za odpowiedzi:) rozsadek mi mowi,zeby jednak poczekala i kupila porzadne materace kurcze,ale jak zobaczylam ta oferte i opinie w internecie,ze jednak dobrze sie spi,mozna kontrolowac twardosc takiego materaca no i jest on dosc duzy,to szczerze mowiac napalilam sie troche na niego no ale skoro Wy mowicie zeby czekac i maz ma podobne zdanie (czyli 1:3) ,to chyba jednak bede musiala o nim zapomniec dziekuje:)