Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem123

problem z... PENISEM

Polecane posty

Gość niewiem123

Od niedawna zdecydowałam sie na współżycie z moim chłopakiem. Pewnej nocy kiedy było blisko (nie planowaliśmy tego, ze to akrat dzis o tej godzinie) miał problem ze wzwodem. Rozumiem to moj pierwszy raz moze sie zestresował nie chciał mi zrobic krzywdy itd. Ale próbowalismy juz kilka razy i nic, poprostu nie chce mu stanąć. Wyobrażam soebie, że to jest błędne koło teraz za kazdym razem on sie stresuje i sie nakreca i nam nie wychodzi. Wciaz mu mowie, ze to rozumiem- BO NAPRAWDE ROZUMIEM. Ale on czuje sie zawsze okropnie, widze, że nawet stara sie już unikac takich sytuacji zeby sie nie skompromitowac, żal mi go Co mam robic, moze ktos byl w takiej sytuacji, jak mu pomóc, żeby nie myslal w tej chwili o tym czy mu wyjdzie tylko zeby sie rozluznił i nie panikował? Prosze bez głupich komentarzy

Gość ja ci wszystko powiem
a to jego pierwszy raz? ja miałam taka sytuacje z moim ex, raz mu sie zdarzyło przy naszym ( i jego) pierwszym razie zestresował sie bo ja już byłam doświadczona i nie chciał sie wygłupic. Potem miał tak jeszcze pare razy. Zrobiłam wiec tak- kazałam mu sie połozyć, zwiazałam oczy i sama sie wszystkim zajełam. Nie miał czasu sie zestresować i potem juz wszystko było ok :) Może też tak spróbuj?