Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniRubin

Co zrobic i jak przekonać rodziców?

Polecane posty

Gość paniRubin

Za miesiąc będe miała 18 lat, a nadal nie moge chodzić na noc do koleżanek. Chce iść jutro na noc do jednej z koleżanek , a moi rodzice mi nie pozwalają. Powiedzieli, że dopiero jak porozmawiają z rodziecem i to w 4 oczy i jeśli zostawie adres i numer telefonu. Zgodziłam sie na numer telefonu i adres ale nie na rozmowe . Jestem prawie pełnoletnia i wstyd mi jest żeby moi rodzice wydzwaniali i pytali co będziemy robic. Co zrobiś w takiej sytuacji?

ożesz ty......... a chłopaka masz? do koleżanki cię nie chca puścić????????? coś mi to pachnie prowokacją

Gość paniRubin
tak mam chłopaka Chcą mnie puścić ale tylko jak porozmawiaja z ktorymś z rodziców koleżanka i jak zostawie adres i numer telefonu , a mi poprostu wstyd.

a puszczają cię swobodnie do tego chłopaka? chyba nie da sie nic poradzić, niektórzy tak mają, musisz z tym żyć jeśli w ogóle chcesz gdzieś wychodzić, albo się przeprowadź, już możesz bo jesteś pełnolentia

Gość paniRubin
Z chłoapkie to różnie , jak ide to tylko do 19 góra 20 . Jak nie ma mnie dłużej to wydzwaniają , piszą smsy , że jestem nieodpowiedzialna bo jestem u niego o 15 minut za długo itp. Oczywiście zawsze pisze wcześniej esa że bede za np 15 minut ale oni i tak robią awanture.

Gość www.tnij.org/monster2009
Może rodzice są konserwatywni i wolą żebyś nocowała u chłopaka a nie spała z dziewczynami?

Gość nananananananananaaa
Rodzice mają rację :) Po prostu chcą wiedzieć gdzie i z kim przebywa ich córka gdy jest po za domem i to w nocy :) Gorzej by było gdyby nie okazywali zainteresowania Tobą :) Pamiętaj , że dla nich nie ma znaczenia Twój wiek . Dla rodziców zawsze bądziesz dzieckiem nawet w wieku 50ciu lat :)

Gość nananananananananaaa
poza domem * :o

Gość paniRubin
Ja rozumiem , że się martwią ale zachowują się tak jak ja bym miałą z 13 lat. Jestem prawie pełnoletnia i chyba powinno im wystarczyć , że mówie u jakiej koleżanki jestem i , że np wieczorem i rano jak wstaniemy napisze smsa , że wszystko oki.