Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adsasdasds

Jestem brzydka, a moja siostra piękna i naj naj naj..

Polecane posty

Gość adsasdasds

Ja mam 168cm i 55kg, moja siostra 170 cm i tyle samo. Ona blondynka, ja brunetka, ona zawsze pieknie umalowana, ja rzadko, bo nie lubie sie tapetowac.W nauce jestem lepsza od niej o wiele, mimo tego ze ona chodzi do liceum, a ja do technikum i mam jeszcze sporo przedmiotów zawodowych. I co? Ona zawsze ma powodzenie, 2 razy odbiła mi chłopaka, zachowuje sie jak ksiezniczka, nie potrafie z nia znalezc wspólnego jezyka. Kocham ją i szanuje, bo jest moja siostra(chociaz wpedzajaca w kompleksy i wysmiewajaca sie ze mnie, że nikt mnie nie chce, jestem szara myszka itd.)Ale mam juz tego dość. Moja samoocena jest równa zeru i kurde zamierzam cos z tym zrobic. Tylko co i jak to zmienic zeby przy siostrze nie czuc sie jak brzydka wywłoka??

Gość idz do wizazystki
albo do jakiegos programu w ktorym przerabiaja szare myszki w sexbomby

Gość Do autorki topiku____
wiesz, różnica 2 cm wzrostu to żadna różnica. Gdyby ona miała wzrost modelki a ty 168cm to mogłabyś zazdrościć, ale w tym wypadku nie ma czego. Jeżeli czujesz się źle, to rozjaśnij sobie włosy (nie musi to być od razu mega-jasny blond) zacznij się malować (niekoniecznie tapeciara), zacznij się ładnie i nietuzinkowo ubierać+fajne buty fajny zapach perfum w którym dobrze się czujesz i wtedy nie będziesz czuć się gorsza. Podkreśl atuty jakie masz. Jak chcesz możesz mi wysłać swoje foto na priv to napiszę Ci co pomogłoby ci poprawić wizerunek i podkreślić urodę. A co do dwukrotnego odbicia przez siostrę-to urwałabym z nią kontakt dożywotnio;-)

Gość hiena cmentarna
a wy to siostry syjamskie, że tak sobie nią dupę zawracasz? ty to ty, ona to ona, gdzieś ci ten podział zaginął w zachwytach nad nią. zacznij żyć po swojemu i patrzeć na to jaka ty jesteś, a nie na to czego nie masz, żeby być nią. ja pierdolę :o

Gość taka juz jestem sobiee
hiena cmentarna----> troche racja ale pomyśl jak ona sie czuje, jest z siostra na codzien, codziennie patrzy na jej sukcesy, na jej urode, widac ze jej siostra zamiast jej pomagac jeszcze ja przytlacza swoim zachowaniem ... i pewnie podkresla na kazdym kroku ze jest lepsza! i autorka juz zatracila w ten sposob wiare w siebie... a propo autorko dlaczego wlasnie sie nie malujesz?? makijaz to nie zawsze musi byc tapeta... wystarczy podkreslic oczy czy usta i juz wyglad zupelnie inny, tak samo z ubraniami, znajdz takie w ktorych poczujesz sie kobieco i sexy

Gość adsadasds
Nie maluję się, bo chyba nie umiem. Kiedys spróbowałam, ale mnie wyśmiała. Jest dla mnie miła, kiedy sama ode mnie czegos chce, np pomoc w lekcjach- mimo tego, że ona ma 19 lat, a ja 17

Gość laffilia
Odbiła Ci chłopaka? Nie chciałabym znać takiej suczy.

Gość zapamietaj ze to jest ladne
co sie komu podoba.Mysle,ze siostra wpedza cie w kompleksy bo zdaje sobie sprawe ze jestes inteligentniejsza osoba i predzej czy pozniej jej uroda minie lub nie,/roznie to z wiekiem bywa/a twoja inteligencja pozostanie .Chlopaki nie warci wzmianki,poznasz kogos i dla niego bedziesz najpiekniejsza.Masz swoj styl i to jest wazne,nie malpujesz innych.Naturalnie ze powinnas dbac o siebie jak kazda mloda dziewczyna,makijaz to naprawde nie wszytko.Glowa do gory,zwyczajnie przestan zadreczac sie takimi bzdetami.

Gość adsasdasds
Wie ,że się dobrze ucze, a gada, że i tak nie mam szans na dobre studia , bo nie poszłam do liceum:(

Gość adsadasds
Dwóch chłopaków mi odbiła a później jeszcze śmiała się, że nikt mnie nie chce :(

Gość bo widocznie zna
bardziej twoja wartosc ,wie ze masz wiedze i broni sie!Znasz powiedzenie ,ze najlepsza forma obrony jest atak.

Gość www.tnij.org/monster2009
Wyprowadź sie na studia na drugi koniec Polski i będzie po problemie

Gość radiowóz na sygnale
po prostu jest tak zakompleksiona, że musi ci dojebać, żeby poczuć się lepiej. olej pannę i zajmij się swoim życiem, co jej z urody jak jest zwykłą głupią suką? 🖐️

Gość fddg
jezeli twoja siostra jest od ciebie lepsza bo sie maluje i ma blond wlosy to nie masz sie czym martwic. Jestes od niej madrzejsza, idz to fryzjera, do kosmetyczki zeby pokazala ci jak masz sie malowac i olej siostre.

Gość adsasdasds
Ale jest lepsza w łózku i lubi anal i połyka. Moi ex mi powiedzieli :(

Gość adsasdasds
zamknij się podszywaczu

Gość zacznij sie tapetowac
chory problem ma tylko 2cm wiecej od ciebie uwazasz ze jest ladniejsza ale sama malowac sie nie chcesz no to czego wymagasz albo rybki albo akwarium

Gość Susannechan
Miałam podony problem ;-) Moja siostra jest starsza, ładniejsza i bardziej zabawna , ale jeśli nasz podobny problem to mam pomysł ;) Idź do kosmetyczki, do fryzjera i jeśli masz możliwość kup kilka fajnych nowych ubrań :) Fryzjer doradzi ci fryzurę a żeby zmienić wygląd wystarczy trochę tuszu do rzęs i błyszczyk ;) Powodzenia :-*