Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam od was pomocy

nie potrafie sie juz zaangazowac mimo 29 lat

Polecane posty

Gość szukam od was pomocy

Zwyczajnie nie potrafie mimo ze podobam sie mezczyznom...Zostalam mocno zraniona 3 razy, trwalo to miesiacami, czasami latami zanim dochodizlam do siebie. Nie czuje juz motylkow, emocji takich jak kiedys. W kazdym facecie widze wady a to ze nie naklada czapki zima, a ze nie wyczyscil popielniczki w samochodzie, ze pije kawe a nie herbate, ze pali ( a ja sama pale czasami), ze nie pali jak ja pale, ze ma taki glos a nie inny...ze ma taki samochod a nie inny...ze mial krakse samochodwa...To juz obled:( Boje sie zaangazowac i ucinam wszelkie zanjomosci kiedy zaczyna robic sie powazniej:( W kazdym widze mnostwo wad...czy powinnam szukac pomocy psychologa?

Typowa reakcja po nieudanych przezyciach w zwiazkach;/...ja miałam tak ze nie potrafiłam zaufac, w kazdym widziałam chłopaka ktory tylko zdradza..Polecam Ci psychologa i troche czasu zebys mogla oczyscic umysł, zrelaksowac sie , pobyc sama...Bedzie dobrze uwierz

Gość Agnieszka Czarna
znam to też się szybciej wycofuję zanim na dobre się coś zacznie.

do Protectorianka tylko nie za duzo tego czasu :) to normalna reakcja po nieudanych zwiazkach doskonale to rozumiem , sam to przerabiałem

Gość kłapouch 1979
Ja też tak mam...nikt nie jest dobry-każdy mnie wkurza i ma same wady...i chyba już nie wierze,że to się zmieni... pozwodzenia