Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość visconti

pytanie do kobiet które nie golą miejsc bikini i pach!!!

Polecane posty

Gość visconti

a szczególnie do tych które mają facetów... czy waszym męzczyznom nie przeszkadzaja wloski?? a moze lubia u was te naturalnosc?? nie chcialybyscie miec gladko w bieliznie ze tak napisze?? sory moze glupio pytam ale pytam serio, ciekawa jestem:):):)

Gość visconti
ej no nikt sie nie wypowie????

Gość gruszkakula
Odpowiadam 100% serio, już kiedyś się udzielałam w takiej dyskusji. Mojemu mężczyźnie absolutnie to nie przeszkadza - przeciwnie, uważa, że łyse tam powinny być tylko małe dziewczynki. Zaznaczam, że nie mam dzikiego gąszczu. Regularnie przycinam je bardzo krótko, boki i pachwiny golę co kilka dni.

Gość gruszkakula
Nie doczytałam tytułu. Pod pachami się golę regularnie:-)

Gość visconti
dziekuje za szczera odpowiedz:):) moj chlopak akurat woli jak sie tam gole, w sumie nie rozmawialismy tak zabardzo na ten temat ale z tego co zauwazylam to woli jak jest tam gladko:) ale wiem ze sa faceci ktorzy lubia jak ich dziewczyna sie nie goli... ja juz zaczelam dawno sie golic i od tamtej pory okropnie mnie kluje i drapie jak mi odrastaja i zawsze gole regularnie. sa twarde pewnie wlasnie z powodu golenia... nikt juz nic nie doda??

Gość Jassiu
Golenie cipy wcisnęli laskom producenci żyeletek i maszynek, a laski jak to laski - głupie, więc idą w to jak w dym

Gość visconti
juz nikt nic nie napisze???

sa jeszcze takie co nie depiluja pach?:o przeciez to nie higieniczne:o calu piot i smrod zbiera sie na tych wlosach ble:o co to miejsc intymnych ja depiluje sie ze tak powiem " na zero" moj facet to lubi..

Gość Jassiu
Najlepiej się od razu wyparzaj. Są takie maszyny-szczeciniarki.

Gość pachy musza byc
ogolone

Gość Mallories
Co to znaczy "muszą"? To jakiś prikaz z góry? :P Każdy moze robić ze swoimi pachami, co mu się podoba. :P Gadka o higienie to mit. Lekarzy zapytajcie. Włosy łonowe własnie chronią narządy rodne przed bakteriami, bo wszystkie mikroby zatrzymują się na włoskach a nie włażą do środka. Golenie stref intymnych sprzyja infekcjom. Poza tym włosy łonowe są oznaką dojrzew\ania płciowego - jesli ktoś się nimi wybitnie brzydzi, to dla mnie jest jakieś pogięte.. jakby go kręciły nieletnie dziewczęta a nie dorosłe kobiety. Co do pach, wszystko jest kwestią upodobań. Na pewno golenie maszynkami jest niezbyt fajne: na maszynkach mnożą się mikroby i może to powodować zakażenia, cysty etc. Poza tym golenie powoduje że włoski są coraz grubsze i trzeba golić prawie codziennie. O wiele lepsze jest usuwanie woskiem - włoski są mniejsze i rzadziej trzeba je usuwać. Nie jest prawdą, że pacha nieogolona jest brudna. To mit wmówiony nam przez reklamy ;). No i nieogolona pacha kojarzy się często z brudną, zaniedbaną starą babką. Ale to nie jest prawda. Jesli kobieta się myje i używa antyperspirantów, wcale nie jest bardziej brudna od tej ogolonej. Równie dobrze moglibyśmy stiwerdzić, ze od dziś golimy głowy, bo we włosach mnożą się bakterie i śmierdzi :P. Jak ktoś sie nie myje, to smierdzi. I tyle. Kobiety w sztuce XIX wieku były bardzo kobiece, piękne i ... nieogolone :). Dizsijesze kobiety są zandrogynizowane. Nie mają nawet piersi, tylko same sutki :P. W dodatku współczesny wzorzec kobiety coraz bardziej zbliża się do pedofilii: kobieta ma być wydepilowana, bez piersi, o chłopięcej sylwetce... Modelkami są przecież nastoletnie dziewczynki. Kazdy męzczyzna ma prawo do swoich gustów, jak i kobieta moze nie lubić takich a nie innych facetów. Golenie pach lub ich niegolenie zależy od kobiety i również od upodobań jej męża. Ale nigdy, nigdy nigdy nidgy nie zgodizłabym się depilować tyłka i narażać się na zakażenia i ból bo jemu się marzą 13letnie dupy... :P

Gość poihdbddsd
"bo wszystkie mikroby zatrzymują się na włoskach a nie włażą do środka" ciekawe skąd zwierzęta mają pchły a ludzie miewają wszy, skoro włosy zatrzymują podobno nawet mikroby... :classic_cool:

Gość te ktore nie depiluja sie
sa oblesne

Gość kjjyvvccc
ja depiluje nogi i pachy. Cipka jest jak ją Pan Bóg stworzył. I nie śmierdzi,ponieważ dbam o higienę. Jestem kobietą i jestem z tego dumna!

Gość ndjdjf
Oblesne owlosione babska. Wyobraz sobie sluz na wlosach od cipy i sperme na nich..

Gość ndjdjf
I co? Facet musi ci najpierw odgarniac klaki,zeby wsadzic tam palce, a lizanie?? Kto lubi wyciagac klaki spomiedzy zebow??

Gość ndjdjf
Moze twoj facet to zboczeniec. Lubi futra :O

Gość ndjdjf
Do tej wyzej co pisala o sztuce o sredniowieczu. Kobieto, piszesz takie bzdury,ze masakra. Nie bylo wtedy higieny,wody biezacej, syfilis panowal,szmaty zamiast podpasek. Czy ty wiesz co to postep? I co ma do tego wielkosc piersi?? Wg ciebie XXI wiek to rozwoj sutek? Myslisz,ze w sredniowieczu wszystkie mialy balony? Bo zobaczylas Rembranta obraz? Z jego upodobaniami do tuszy? Tepa polka.

Gość ndjdjf
Nie depilujesz tylka haha. A co gdyby nie bylo chusteczek nawilzanych i srajtasmy? Bizony zwisalyby ci i to syte. Pierdzisz o sredniowieczu a korzystasz z wynazkow wspolczesnych.

Gość ndjdjf
Zajebiste wzorce,skad wzielas z topmadl? Hahaha. Ciekawe czy po lazdej kupie sie myjesz.

Gość gramy sobie
orzydliwe przeciez oe chore sa i smrod od tego zarostu przeciez tam pot sie rozklada a jeszcze okropiej wyglada wydepilowaa vagia i pachy o ogach ie wspme

Gość gramy sobie
fe! ja ym mnietyknal czegos takiebgo

Gość ndjdjf
Gramy sobie. Jak juz piszesz,to rob to zrozumiale. Nie wiadomo o co ci chodzi.

Gość ndjdjf
Zarost ble a wydepilowana jeszcze gorzej?? To swietnie. WTF?

Gość marecki83838lo
kiedys miałem pewną laskę,ładna i w ogóle.nasz pierwszy sex a tam gąsz..byłem szczery i zasugerowałem depilację.na następnym spotkaniu mowi ze się ogoliła,doszło do zblizenia i okazalo się ze ogolony tylko wzgórek łonowyi pachwiny a między nogami busz został.masakra ale to było wstrętne,musiałem się ewakuowac i wiecej się z nią nie spotkałem bo przeciez w21 wieku nie będę dziewczyny uczył higieny,o pachach nie wspomnę

Gość jestem dla NIego kobietka
i gole sie!

hot & fun

w latach 80tych było wiele kobiet które się nie goliły, nie było to tak popularne, i te długie włosy na nogach a na to białe rajtki fuj ale dziewczyny też nie przesadzajmy, ze my takie gładkie itp jesteśmy, mało kto chodzi na laser czy wosk do specjalisty, jak się golisz zwykłą maszynką to włoski raz dwa odrastają, nieraz nie goliłam się kilka dni bo miałam podrażnienia i wtedy są kilkumilimetrowe włoski, przeszkadza mi to, ale niestety mam bardzo wrażliwą skórę i nie mogę używać wosku np

jak go wychowac zeby nie przeszkadzaly mu wloski przeciesz fajnie drapia to takieg zabawne a moze byc i podniecajace

nie golimy sie panie od jutra albo jest to rownouprawnienie albo jest