Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onapozroz

dylemat...

Polecane posty

Gość onapozroz

Witam, jakis czas temu ponalam w sieci pewnego mężczyzne..rozmawiamy juz ze sobą długo....mam wrażenie ze znamy sie wieki...dobrze sie rozumiemy...jednak on mieszka za granicą..do pl nie może wrócic z pewnych względów o których mi szczerze opowiedział...niedawno wyszedł z propozycją bym przyjechała do niego na pare dni...powiedział ze nie musze sie martwic o bilety itd on sie tym zajmie ja tylko mam przyjechac...oczywiscie nie zmusza mnie do niczego ale był by szczesliwy gdybysmy sie poznali na zywo... jak dla mnie ta sytuacja jest troche dziwna..bo nigdy nie mieszalam sie w takie uklady na odległosc..ale czuje ze jesli go nie poznam to cos strace..ale jednoczesnie brak mi na tyle odwagi by jechac tyle km do nieznajomego..bo w sumei mimo tylu rozmow(skype,tel) nie znam go do konca...nie wiem co robic..;/ pewne jest to ze bez ryzyka nic nie ma ..ale tez nie moge byc naiwna..hmm nigdy nic nie wiadomo... co byscie zrobili na moim miejscu??

Gość ooo no popatrzzz
czkeja ja tez pisze z takim jednym za granicy i tez nie moze zjechac i mnie zaprasza moze to ten sam ??

Gość ooo no popatrzzz
a skad on jest???

Gość onapozroz
z londynu...michał a twoj

Gość ooo no popatrzzz
jezu mój też..

Gość onapozroz
a napisz cos wiecej o nim wiek i czym sie zajmuje...? to jest charakterystyczne;] i wyda sie czy to on czy wkręcasz mnie ;]

Gość Jassiu
Znam tego Michała. Ściąga dupy z Polski i oddaje Pakistanom. Ale bez obaw! Najpierw się wzburzają a potem jadą bez smarowania.

Gość onapozroz
very funny..jak się nudzisz to walnij łbem o ściane

Gość mysle wiec mowie
Wiecie co jezeli dizewczyna leci do faceta na pstrykniecie palcami to jest puszczalska .Szanujcie sie moje drogie panie pierw facet ma do was przyjechac!!!

Gość Lesio
Już macie laski mokro w majtach na samą myśl o tych Pakistanach, co?

Gość onapozroz
zgodze sie z tym...cos w tym jest...w koncu facet ma sie starac..nie kobieta... ale tutaj sytuacja jest troche inna..skomplikowana bardziej...bo on nie moze wrocic do pl bo ma na pieńku z policją..w sumie chora sytuacja...moze po co sobie komplikowac zycie...i dac sobie luz...