Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvo sadzucue i

co sadzicie o CALZEDONII? kupujecie tam?

Polecane posty

Gość ja kupuje tam ponczochy
rajstopy (maja biodrowki!), zakolanowki itp (tzn scisle mowiac w outlecie) bluzek i koszulek nie kupuje bo za ta cene moge miec cos lepszego, majtki maja tez takie bazarowe a staniki w beznadziejnej rozmiarowce

Gość mam od nich rajstopy
rajstopy mam tylko z calzedonii dwie pary mam rok i nic sie z nimi nie stało ogólnie polecam

zartujesz chyba? fakt maja niezle jakosciowo ale takie ok 40den wystarczaja mi na kilka wyjsc:O jak to robisz? (na szczescie czesciej nosze spodnie bo zbankrutowalabym na wyrobach ponczoszniczych:O)

Gość dhdhddhdh
jestem maniaczka kupowania rajstop i pończoch. Lubie Gattę. Raz kupiłam rajstopy Veneziany - ale raz bardzo drogie, dwa kiepskie jakośxciowo. Calzedonia - nei znam - nie ma w Szczecinie niestety. Oglądałam na ich stronie katal;og i bardzo fajne wzory... Podłączę się więc pod pytanie i może skuszę się na allegro :)

mam od nich rajstopy to ja pisałam ;) prawde napisałam :) mam 40den i 60 den Hmm może starczaja mi na tak długo bo zawsze kupie rozmiar 4 a powinnam 2 ;) ale kiedys babka w sklepie mi tak doradziła powiedziała,ze one wtedy lepiej kryją a, że biodrówki to nie sięgają mi do cycków hehe

ja w teorii powinnam kupowac 2 ale zawsze kupuje 3 (jak kiedys kupilam 2 to przy zakladaniu mi poszly...) eh...zazdroszcze w takim razie-ja zawsze sobie gdzies pozaciagam albo cos w tym stylu w kazdym razie niezle sa te rajstopy ponczochy tez (i maja np czerwone:) )

Gość ja kupuję
koszulki, majtki, czasami stanik, kupiłam też koszulę nocną i kostium kąpielowy, jestem zadowolona

Ja kupowałam tam sporo, ale zawiodłam się troche na jakości. Rajstopy szybko się mechaciły, a te czarne blakły. Przestawiłam się na firmę Knittex i bardzo sobie chwalę. Mam od nich rajstopy, podkolanówki i zakolanówki. Nawet po kilku praniach zachowują swoją elastyczność :) polecam :)

Gość gość
Moim zdaniem nieco przepłacamy a jakość bielizny wcale nie jst jaka porażająca. Ja mam swoją godną zaufania stronę E-zmyslowabielizna.pl mają rozsądne ceny i bardzo ładne wzory bielizny.