Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojkdo

Czy chcielibyście mieć taką dziewczynę?

Polecane posty

Gość ojkdo

Piękną i zgrabną, ale bez serca? Kilka dni temu spotkałam bardzo atrakcyjną, naturalną dziewczynę. Ładniejszej jeszcze chyba nigdy nie wdziałam. Nie wrzucę foty, bo nie znam jej imienia i nazwiska, żeby ją znaleźć na NK. No więc stała tam z koleżankami, i była mowa o dzieciach, które muszą iść do szkoły przez pole minowe, na co ona zaczęła się śmiać i stwierdziła, że bardzo ją to cieszy, bo przynajmniej będzie ich mniej :o Byłam w szoku :O

Gość nie wiadomo
no ale takich po swiecie duzo chodzi wiec o co kaman?

Gość ojkdo
Pytam czy ktoś chciałby mieć taką dziewczynę. Czy uroda itd może zastąpić dobre serce, i czy w ogóle komuś jest to potrzebne. Czy może jest to też wyznacznikiem cechy kobiecej? To co napisałam o tej dziewczynie, podałam jedynie jako przykład.

Gość umc umc umc
to porażka że jest taka,ale coz teraz juz panuje taka znieczulica nie angazuj sie bo potem potraktuje ciebie jak te dzieci z ktorych sie wysmiewala bedziesz tylko cierpiec

Gość umc umc umc
Zastanow sie co Ci po ładnym wygladzie jak dziewczyna nie ma ładnego, dobrego, czystego serca?

Gość Romano Sexmacher
Jeśli dobrze się pruje, to biorę :)

Gość ojkdo
Właściwie to ja też myślałam, że dobre serce jest ważną cechą, ale się zastanawiam czy faceci myślą tak samo. Czy może wystarczy im tylko uroda....

Gość e tam moze zartoweala
te co mowia takie rzeczy zazwyaczj sa najlepszymi matkami i odwrotnie

Gość Romano Sexmacher
Uroda, duże cyce, ciasne szpary i jest git-majonez :)

Gość Ewaldi
gdy umawiałem się na randkę z kobietą poznaną powiedzmy na portalu randkowym to idąc ulicą zdarzają się różne sytuacje ale celowo tę kobietę wprowadzałem na małe dziecko idące z matką albo podskakujące i czekałem na reakcję poznanej kobiety , zdarzało że , że nowo poznana kobieta prawie wchodziła na dzieciaka i prawie chciała zadeptać dzieciaka , już wiedziałem , że ta kobieta to jest zołza , ale zdarzaly się kobiety , które na widok dzieciaka uśmiechały się i dawały bardzo wrażliwe sygnały :)

Gość umc umc umc
Moim zdaniem liczy sie charakter, bo co nam po pieknym wygladzie jesli dusza jest nieczysta? A wyglad..ehh nie jest najwazniejszy, jesli ktos o siebie dba to jest super-to sie liczy i nie musi byc pieknoscia, wazne zeby byl czysty, schludny, apetyczny , pachnacy

Gość www.tnij.org/monster2009
Ciężko spotkac dziewczyne jednocześnie ładną i mądrą

Gość umc umc umc
kabel ma racje- uroda przemija i warto sie tym kierowac przy wyborze partnera. Charakter, serce-ot co zostane nam dane na dluzej

Gość
hmmm jak to ktos ma w opisie "nie sa wanze nogi tylko serce ktore pomiedzy nimi bije" nie zimnej suki nie chce.

Gość ojkdo
Nie sądzę żeby żartowała, bo to była mowa o arabskich dzieciach, w sumie nie jestem do końca pewna, bo nie słyszałam dobrze, ale później zaczęła wygłaszać swoje poglądy opierając się na hitlerze, nitzhe i stalinie. Ps. Jeżeli ktoś ma dobre serce to nie znaczy, że jest mądry i odwrotnie.