Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie bede spac cała noc

wyznac prawde???

Polecane posty

boze co ja zrobiłam. pod koniec wrzesnia dentystka zrobila mi zęby które kosztowały 1300 zł i rozłozyła mi je na 3 raty. zaznaczam ze nie pracuje, ale dorabiałam sobie na wakacjach ale to były marne pieniadze. Szybko sie rozeszły. w kazdym badz razie okłamałam rodzicow i pow. im ze ogolnie za wszytsko mam zapłacic 900 z oraz ze 1 rate juz zapłaciłam 250 zł.(kłamałam) . potem mialam u niej nastepna wizyte i mama pow. ze mi pozyczy 250 zł i kiedys jak bede racowac to jej oddam. to chyba oczywsite. w kazdym badz razie rodzice mysla ze jestem jeszcze winna jej 400 zł. mam tylko 280 zł a jutro mam isc jej dac nastepna rate!!!! co ja mam zrobic?? boje sie im wyznac prawde! wiem ze mge na nich liczyc w kazdym momencie i jak trzeba pozycza kase. tylko mi jest starsznie głupio .STRASZNIE!!! ZAWIODŁAM ICH...

Gość mardok
powiedz prawde ze dalas dupy i tyle! zawiodlas ich to jest tak zwany plytki mlodizenczy mozg nei myslacy o konsekwencjach...

Gość www.tnij.org/monster2009
Może jakaś koleżanka pożyczy pieniądze?Pewnie masz jakąś wypróbowana

mardok: nie daje dupy!!!

Gość to tak glupie ze az smieszne

1 kolezanka wychodzi za maz, 2 zarabia na studia i pomagam rodzicm. jakbym pozyczyla to potem z czego oddam???? nie pracuje!

wiem sama nawazyłam sobie piwa. teraz trzeba za to zapłacic. wiem mogłam powiedziec mamie prawde ile to bedzie kosztowac (całosc) ale poprostu bałam jej to powiedziec. Ja mam taka nature. Jak mam jakies duze kłopoty to zamiast powiedziec rodzicom to dusze to w sobie. nie spie po nocach... i chodze taka smutna. mama czesto pyta sie co sie dzieje. ale ja jetsem taka ZE POPROSTU NIE POTRAFIE POWIEDZIEC !

24 lata. wiem wiem co powiesz. !!!!

Gość mardok
ja tez mam 24 i troche nie wiem nawet co powedziec...nie masz chlopaka od ktorego pozyczysz?

nie mam. ryczec mi sie chce. mardok co Ty bys zrobil na moim miejscu????

wiesz co takie typu teksty sa zenujace. Jak chcesz cos doradzic to sie wypowiedz . a jak nie to spadaj!

Gość przynajmniej zeby masz ladne

We z sie rozpędz i walnij głową w ścianę-masz tyle lat,że chyba możesz iść do roboty i zarobić na te zęby...

piekne!!!! poszłam do mamy ale ze teraz jest zajeta. ale powiedzialam ze jak skonczy prace to cche z nia porozmawiac. boje sie tej rozmowy..........!!!!!!!!!

te pieniadze co rodzice mi pozyczyli zapłaciłam. do miss: od 3 mscy szukam pracy ale w mojej miejscowosci ciezko znalezc. myslisz ze nie chciałabym pracowac...!? BARDZO!!!!!! I MIEC NA SWOJE własne wydatki

chyba w tej sytuacji honorze nie ma mowy.... przykre ale prawdziwe.

Gość mariusz smutas
a musisz placic jutro ? zadzwon jutro ze nei mozesz zaplacic tylko po jutrze zaplacisz.A matce dasz dzis przespac spokojnie noc !

Gość mariusz smutas
z dupy jest pomysl dizs mowienie jutro zadzwonisz do przychodni powiesz ze po jutrze uregulujesz wszystko a jutro mamie sie przyznasz w dizen najlepsza opcja

Gość POWEDZ JEJ TAK
"mamo byłam u lekarza...[dramatyczna przerwa, zaciśnij pięść przyłóż do czoła] (mamie serce zabije mocniej: czy to rak ciąża? pomyśli) nie mogę....[policz do 15 zrób dramatyczną minę] (matka już prawie zejdzie) nie wiem jak Ci to powiedzieć, mamo... (będzie chciała usłyszeć cokolwiek innego niż że jej córce cos złego się stało) okłamamłam Was i potrzebuje pieniądze na dentystę. " :) powodzenia

Gość nie bede spac cala noc
tylko ze ja jej powiedzialam ze do 10 jej zapłace. najpozniej do 15! wymysle cos ze np zmarł mi ktos. ale jak powiem mamie to ona cos zaradzi. na pewno nie bedzie spała cała noc. bo takim szoku. ale szczerze nie bede sie jej dziwic. czekam az przyjdzie.... jak cchecie tam wam pozniej znac jak poszło

Gość no chcemy ale powiem Ci
że troche przesadzasz. Nadajesz tej sprawie takiego wymiaru jakby nie wiem co to było, ja Ci e rozumiem bo tez nie mam pracy i samo proszenie o 10 zł na cokolwiek jest poniżające ale za błędy się płaci, pamiętaj:)