Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miales .....

Miales .....

Polecane posty

Gość Miales .....

Miales madra, dojrzala i ladna kobiete i wymazales wszystko z dnia na dzien :O Jeszcze tydzien wczesniej planowales co zrobimy jak sie do mnie wprowadzisz a potem z dnia na dzien stwierdziles,ze nie kochasz :( Pewnego dnia przyjdziesz skomlajac o powrot, ale ja nie wroce !!! Nie po tych przeplakanych nocach, nie po tych dniach tesknoty i jeszcze smiesz prosic bym byla twoja przyjaciolka, bo straciles kogos komu tak bardzo ufales :O To po co kurwa odchodziles ??? Po co skoro tak sie dogadywalismy ? Jak czytam ile osob jest w zwiazkach gdzie sa klotnie i nienawisc, to nie potrafie zrozumiec, jak mogles zrezygnowac z czegos co nas laczylo ? Sam mowiles,ze kochac to patrzec w ta sama strone i wlasnie tak patrzelismy i uciekles z dnia na dzien :( Chyba bym wolala gdybys odszedl do innej, przynajmniej bylby jakis powod :O

Gość Miales .....
Jak wyrzucic z glowy te plany i te wspomnienia ?? :( Jak stwierdzic, ze jestes zwyklym tchorzem ?? :(

Gość jakbym czytala o mnie i o nim
i jeszcze ten tekst o patrzeniu w ta sama strone...tez tak mowil...planowal...kochal do ostatniego dnia ...... i odszedl bez slowa :(

Gość odzwierciedleniepogody
skad ja to znam...jednego dnia kochal,drugiego powiedzial,ze nie kocha...ze lepiej mu beze mnie :( jest mi strasznie...

Gość Miales .....
Moj przynajmniej mial odwage powiedziec w oczy, ale co to zmienia ?? Nic chyba to nie zmienia, bo najpierw myslal,ze to TO a potem z dnia na dzien zmienil zdanie ??? Przeciez to jest niemozliwe :(

Gość jakbym czytala o mnie i o nim
albo nigdy nie kochal, albo przerazila go powaga zwiazku i uciekl...

Gość Miales .....
To samo mu powiedzialam ... Albo nie kochal albo sie przestraszyl :O Nie mozna tak z dnia na dzien przestac kochac :( Tym bardziej bez zadnej klotni,zadnego zgrzytu :O Czemu ja tak nie potrafie ? Ile u Ciebie trwalo ?

Gość Miales .....
Przeklinam Cie !!! Kiedys bedziesz blagal o milosc, zrozumiesz jak bardzo cierpialam, bo sam bedziesz tak cierpiec ! Zrozumiesz, ze nikt Cie tak nie kochal jak ja !!!

Gość ty glupia kobieto
widac wcale madra nie jestes, skoro piszesz tu takie brednie. tak naprawde nie mozesz pojac, ze ktos juz cie nie kocha. daruj sobie te wynurzenia rodem ze starych romansow. zostawil cie, widocznie mial powod. a teraz zastanow sie lepiej nad soba i swoimi wadami bo masz ich nieskonczenie wiecej od niego. on powiedzial ci wprost o tym, ze odchodzi, ty obrabiasz mu dupe. z tej wscieklosci i zalu mozg zalewa ci gorycz. opanuj sie i nie osmieszaj.

Gość Miales .....
Jak sie ma powod to sie go przedstawia :O A nie zachowuje sie jak tchorz i nie potrafi sie powiedziec powodu :O Jak on sie zachowal fair mowiac jednego dnia,ze kocha a drugiego,ze juz nie to ja chyba nie wiem co to byc fair :O