Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pascale

pascale prezerwatywy wchodzićććć!!

Polecane posty

Gość pascale

bylam w kauflandzie i zauwaylam prezerwatywy pascale za 1.90! fajna cena ;D nie trzeba 9 zł za durexy dawać! ;P chcialam sie zapytac czy to jakies szajsy czy pekaja? uzywa ich ktos? kto mi odpowie na te pytania?

Gość pascale
nikt nie odpowie!?

Gość heheheheheheheheheheheheeheheh
jak chcesz sie dobrze zabezpieczyć to radze po gumki udac sie do apteki a nie do supermarketu , skąd wiesz ile czasu i jak oni przechowują te wynalazki . p.s dureksy kosztują 7 zł.

Gość gumcia
No wiesz to jest śmieszne że supermarkecie je się kupuje :) Bo nie powinno..!! z takimi rzeczami nie ma żartów :)) i moim zdaniem jak najbezpieczniej je kupować w aptece ;)) W aptece je dojrzałam ze swoim partnerem i jak ja je używaliśmy to wydały mi się takie grube i sztywne ;/ czyli troche nie wygodne :) No ale.. nie jestem przekonana do żadnych bo w końcu to prezerwatywa i nawet najlepsza może pęknąć :) Wiesz? Ale ja sama szczerze jestem przekonana do durex-ów :) z dobre są conamore :) podobne do dureX : D i powiem Ci że lepiej czasem dać więcej pieniążków i kupić lepsze i w aptece niż tanie i w supermarkecie :)) Z resztą takie myślenie jest nie odpowiedzialne. :) oczywiście tak nawiasem mówiąc :P Pozdrawiam : D

Od 4 lat bardzo często zdarzało nam się kupować w supermarkecie i jakoś dzidzi z tego nie ma :) bzdury...a też wolę wydać 2 zł niż 7 :)

Gość kanon2468
sa dobre,wiele razy to robilem i nie mam im nic do zarzucenia :) polecam :)

Gość gość
dobre są

Gość gość
W sumie nie są złe, ale mimo wszystko wolę pasante unique :) droższe ale nigdy się nie zawiedliśmy

Gość gość
Przyoszczędzisz szaloną fortunę na tych gumkach... na pewno starczy Ci na wychowanie przyszłych potomków, których się dorobisz oszczędzając na antykoncepcji :P:P

Gość gość
Pękać nie pękaje nawet jaj jest ostro ale uczucie jakby chłopak miał go w słoiku chyba dlatwgo że ta guma jest twarda

Gość gość
Są to zimowe,do stosowania do 31.marca