Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Istniejaca Nadzieja

Czy na poczatku ciazy sa...

Polecane posty

objawy to indywidualna sprawa...do gina najlepiej ok.5 tyg dla potwirdzenia albo ok 7 t.c. jak juz zobaczysz bijące serduszko :)

Gość nie ma pewnych objawów
czy koniecznych więc tymi się nie sugeruj do gina idź najlepiej na przełomie 7 i 8 tygodnia żeby wcześniej nie denerwować się jeśli zarodek nei będzie jeszcze widoczny i dbaj o siebie:) kwas foliowy te spawy;)

Folik Łykam juz od dwóch miesiacy. jestem taka szczesliwa...Dziekuje wam kochane ze mi pomoglyscie wiele mi to pomoglo w moim zamartwianiu sie i mysleniu ciagle o tym. teraz bede poprostu zwyczajnie dbac o siebie i zyc spokojnie...

narazie niech nie wklada tym bardziej ze napisalas ze pierwsza ciaze poronilas, ja tez pierwsza ciaze poronilam i w drugiej mailam zakaz kontaktow z mezem

Gość niuńkaD
czesc mam pewnien problem :) moze mi opmozecie... okres mi sie spoznia 4 dni... a jakies 5 dni przed terminem @ mialam 2 dniowe plamienie ale tak malutko strasznie... zadna krew tylko jakby sluz zabarwiony... bolal i teraz czasem boli mnie brzych jak na @ ale delikatniej i wogole podobnie a inaczej. wczesniej troche mnie bolaly piersi po boku... jestem strasznie rozdrazniona- chodzaca bomba :( no i mam mdlosci.... nie tylko rano ale prawie caly dzien... pomozcie ... to ciaza ??