Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Istniejaca Nadzieja

Czy na poczatku ciazy sa...

Polecane posty

Gość mama synka 14 miesięcy
Ja nie doświadczyłam tej dolegliwości w ciąży i poza ciążą na szczęście też nigdy nie miałam z tym problemów;)

Gość bum bum bum bum
z robieniem siku są. pamiętam że latałąm częsciej niż na końcu ciązy coś strasznego

moje pierwsze dolegliwosci to zawsze bol sutkow pozniej brak okresu ;) bole podbrzusza jak na okres itp

Gość u mnie
to wszystko jak na okres z tym wyjatkiem ze zrobilo mi sie cos takiego ze strasznie bylo mi widac zyly na piersiach ( tak pod skora) a poza ym czesto siku ale to jak juz @ nie przyszla

Gość słońce a Ty nie za młoda
na ciążę jesteś?

jakies 1.5 tyg temu nawet nie podejrzewalam o ciaze choc moze troche. Bardzo duzo pilam mleka ciagle mialam na nie ochote. czy to zwiazane z poczatkiem ciazy? okresu juz nie mam od tygodnia. piersi lekko bola test robilam wyszla druga kreska ale bardzo i to bardzo jasniutka. nie wiem czy mam wierzyc w to ze jestem w ciazy.

Gość u mnie
no to jak wyszly 2 kreski to na pewno jestes w ciazy nie wazne ze jasna wiec GRATULACJE

Gość BUM BUM BUM BUM
ile masz lAT AUTORKO

Gość eeeeeee jeśli test pokazał
dwie kreski to GRATULACJE:) jesteś w ciąży:)

Gość a co wy sie
czepiacie ile ma lat ? chyba wie kiedy jest gotowa na dziecko ...

Gość słońce a Ty nie za młoda
przepraszam za pytanie;) po prostu znowu myślałam, że jakaś nieświadoma małolata zakłada topik dlatego blefowałam z tym wiekiem;) gratulacje w takim razie:)

ja bym powtorzyla za tydzien ta druga kreska to moze byc poprostu oznaczenie miejsca w ktorym powinna byc, ja mialam od razu widoczna druga KRECHE robilam test we wczesnej ciazy

Gość słońca a Ty nie za młoda
ja, gdy nie byłam w ciąży to nigdy nie miałam nawet cienia drugiej kreski

ok nie ma problemu tylko ja pytam z niedoswiadczenia...bylam w ciazy ale tylko 6 tygodni i poronilam dlatego teraz tak o wszystko sie martwie. Po 4 miesiacach po poronieniu samoistnym jak na to wychodzi udalo mi sie zajsc w ciaze jestem przeszczesliwa;)

a pierwsze objawy juz w 4-5 tydzien to okropny bol sutkow (jak u przdmowczynie) takie pieczenie jakby i duza czulosc, i poza tym to juz chyba nic...pozniej bylo gorzej:)ale i tak bardzo milo wspomnam ten czas, tesknie czasami za brzuszkiem:) to cudowne nosic pod sercem malenka istotke

ja wlasnie tez nigdy nie mialam nawet takiego jasnego cienia kreski gdy nie bylam. a we wczesniejszej ciazy zrobilam test troszke pozniej wiecej dni po spodziewanym okresi i kreska tez byla jasna bardzo ale bardziej widoczna niz teraz

nie ma kochana powiem ci ze jestes w ciazy a jaki test robila qiuk vue wiem ze zle napisalam ale napewno wiadomo o jaki chodzi, one sa prawie nie zawodne, moja kolezanka tez robila ten test wyszla druga krecha jasna i na grudzien ma termin ja tez go robilam i nie zawiodl

ale powiedzcie mi czy te bolace bardzo piersi to sprawa indywidualna mnie bola lekko przy dotyku ale sa wrazliwe na dotyk bardzo to czy jest roznica czy skoro mnie bola lekko to moze nie jestem w ciazy? we wczesniejszej bardzo bolaly mnie ale poronilam wtedy.