Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaramara

Pamietacie Kelly Family?

Polecane posty

Gość szaramara

Dorastalam w latach 90tych i ten zespól byl wtedy popuralny. Mój chlopak ich nie kojarzy i chcialam mu przypomniec, ale jak poszukalam na youtubie to nie moglam znalezc zadnej znajomej mi piosenki. Jakie byly najbardziej popularne w Polsce piosenki Kelly Family? POmozecie?

Gość loliteczka lubi lodeczka
ja pamietam cały pokój miała oblepiony w Kelly Family + różne różniste gadzety do tego:) christmas all year an angel I Can't Help Myself Nanana Every Baby pamietam piosenke jedna z takiej starszej plyty ale za cholere nigdzie nie moge jej znalesc :( w myslach ja pamietam piekna

Mama tez piekna piosenka

Ja ich pamietam :D ja pamietam takie utworki : "An Angel" "Every Baby" "First Time" "I can t help myself" "Fell in love with an alien" "Calling heaven" Na youtubie sa ich piosenki :P

znalazłam juz swoja piosenki która mi bardzo w głowie utkwiła:) Lookin For Love

Loliteczka racja- ta tez jest fajna :D A ta moja mi sie tez bardz podoba, chociaz troche nie kumam teledysku, ten maly chlopiec zakochal sie w tej doroslej kobiecie? czy o co tam chodzi?

Gość tez kiedys kochalam heh D
;D

ale sie wzruszylam przy first time:) moje pierwsze zakochania sie ...oooo jakie wtedy zycie bylo proste

paddy kelly byl pierwszym chlopakiem w ktorym sie "zakochalam" :P mialam powieszony jego plakat kolo lozka. usypialam i budzilam sie patrzac na niego :O to byla milosc...

Gość ja tez ja tezzzz
a teraz in jest ksiedzem buuu

w ogóle trzeba przyznac ze byli spoczko:)

Ja też kochałam Paddego. Przed snem zawsze sobie wyobrażałam że jestem na ich koncercie, Paddy zaprasza mie na scene i się we mnie zakochuje, a potem razem z cała rodzinką Kellisów podróżuje ich autobusem i towarzysze im w koncertach :-o :D:D

mialam totalnego bzika na ich punkcie. zbieralam artykuly na ich temat, nagrywalam teledyski na video, mialam ich kasety. zaden inny zespol nie wzbudzal we mnie tylu emocji co oni. pamietam, ze kiedy ukazal sie teledysk do an angel, zaistnial miedzy mna i kolezankami spor o to, czy angelo jest chlopakiem, czy dziewczyna :D

rastamańka nie gadaj! ja tez mialam takie marzenia :D:D:D ja i paddy bylismy para i podrozowalam z cala rodzinka po swiecie ich autobusem :D:D:D:D

Gość pamietamm kelly family
:D ale wspomnienia z mlodych lat :P mialam pelno ich kaset :D muzyka swietna taka z uczcuciem i o uzcuciach spiewana do serca:D ale mi sie na wspomienia zbieralo pamietam ze kupowalam kazda gazete chocby nawet miala maly wyciniek kellysow :D a Angelo to taki aniolek byl :D:D

ja jako goraca fanka kelly family zaopatrzylam sie nawet w bluze z ich podobiznami, z bazarku oczywiscie ;)