Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaramara

Pamietacie Kelly Family?

Polecane posty

Gość kellyfamily
a mnie doszły słuchy, że paddy dal albo daje koncert w Krakowie, nawet nie wiem czy czasem nie dzisiaj. A już na 100% wiem, że jest teraz zakonnikiem i ma krótkie włosy. Posłuchajcie ich piosenki z 2004 roku. Jest świetna: http://www.youtube.com/watch?v=jOpPjh_VVEY

Gość hytr
To były czasy nasi idole nie chodzili z genitaliamii na wierzchu, my też byliśmy inni niż dzisiejsze dzieciaki.

Gość Kellyska
Ja mam 16 lat i usłyszałam zespół Kelly Family jakieś pół roku temu mój brat pokazał mi piosenkę An Angel i odrazy mi się spodobała:) Kocham się w Paddym ;p dla mnie są jedyni słucham ich całymi dnami i się tego nie wstydzę bo czego tu się wstydzić każdy słucha to co lubi mam racje??? każda osoba ma jakiś tam swój ulubiony zespół......mój ulubiony zespół jest Kelly Family i zawsze będzie Wszystkie moje koleżanki wiedzą że słucham The Kelly Family......więc proszę was jeśli słuchacie Kelly Family to nie wstydźcie się tego......a jeśli ktoś z was się śmieje to nie przejmujcie się tym i po prostu to olejcie........to jest tylko i wyłącznie wasza sprawa jakiej muzyki słuchacie......i nikogo to nie powinno obchodzić!!!!!!!!:)Pozdrawiam wszystkich fanów Kelly Family:):) Kelly family forever;*

Gość fanka Kelly Family
Danny Decoy Ty chyba masz coś z głową najpierw idź do psychiatryka a dopiero potem się wypowiadaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Kelly Family kocham od 12 lat mam ich pełno plakatów książek kaset wycinków z gazet :)Dla mnie są najlepsi:)) I Zgadzam się z KELLYSKĄ masz całkowitą racje:):)pozdrawiam;)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a dla mnie Kelly Family kojarzy się moim narzeczeństwem,słuchałam ich wtedy z moim ówczesnym chłopakiem,a od 12 lat mężem.ach miło powspominać,śliczne mają piosenki.