Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueska21

No nie rozumiem tego czlowieka

Polecane posty

Niedawno wpadlam na pomysl zeby nauczyc sie dla mojego ukochanego tanca brzucha albo jakiegos innego zmyslowego. Przyjal to niechetnie bo stwierdzil ze mu sie to kojarzy z tymi laskami tanczacymi w klubach gogo i podobnych. Po dwoch miesiacach bylismy na dyskotece i niespodziewanie pojawila sie striptizerka. Moj chlopak uwaznie sie jej przygladal. No rece opadaja!! Ja tu sie chce nauczyc dla niego zeby sprawic mu radosc poniewaz mysle ze mezczyzni lubia takie widoki, a ja nie jestem brzydka kobieta, a on nie chce bo twierdzi ze to jest niesmaczne a pozniej wyskakuje jakas tancereczka to sie na nia patrzy i mu sie to podoba. No jestem w szoku

Gość stttara prawda
faceta kreca obce,wyuzdane babki,ale ty masz byc swieta!!!!!! zapamietaj to i nie probuj zrozumiec,a wszystko bedzie cacy

Gość sfwrw3
Hahaha no każdy facet chce mieć laskę dla siebie :) i ta świadomość że możesz być tą dziwką z dyskoteki doprowadza nas do szału.My jesteśmy tacy że lubimy sobie czasem popatrzeć ale kochamy swoje kobiety.Wy też lubicie sobie czasem popatrzeć i co w tym złego ? Ciesz się że nie chciał , to znaczy że ma do Ciebie ogromny szacunek.

to jest dziwne.. mi nie pozwala pomimo tego, ze chcialabym zobaczyc jego usatysfakcjonowana mine jak dla niego tancze.. co moze powodowac takie zachowanie

sfwrw3 :) Rozumiem, ale myslalam ze strptiz w wykonaniu swojej kobiety w domowym zaciszu jest czyms milym i mysle ze wiekszosci mezczyzn sie to podoba. czuja sie wyjatkowi, bo ich kobieta sie rozbiera tylko i wylacznie dla nich :) wiec nie wiem czemu z nim jest inaczej

Gość sfwrw3
To nie jest tak , my właśnie nie lubimy tego kiedy nasza laska chce robić z siebie dziwkę i tańczyć .Nie wiem krępuje nas to ,czujemy się dziwnie .

sfwrw3 oj tam jeden taniec dla ukochanego sam na sam prywatnie we wlasnym domu nie zaszkodzi. Widze ze jestes takim typem czlowieka jak moj chlopak chyba :)

Gość stttara prawda
a nie mowilam?faceci to hipokryci,ja juz to wiem niestety

Jest pewna liczba mężczyzn którzy uważają swoje kobiety za ciche myszki bo inaczej postępują kurwy Oni we współżyciu sa "niebezpieczni" bo po pewnym czasie zaczynają podobać sie im inne i próbują zrealizowac swoje marzenia zdradzając te "kurki domowe"