Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awetrf4wt4etgf

Co o niej myślicie ?

Polecane posty

Gość jo żem ze wśi
i niewiem jak sie tu godo, przez ucho czy jak buhhahahhahhah

Gość demmeter
Wspolczuje, poniewaz bidulka nie wie, ze wchodzi w nia cos co w chodzilo w tyle piczek czasami nawet "rozlazlych". Zyje w blogiej nieswiadomosci.. poza tym teraz sie bronisz, ale jak wspomniala blueska, kiedys bedzie impreza z alkoholem albo jakis kryzys w waszym zwiazku i sie zacznie.. tacy ludzie sie nie zmieniaja do konca, chcialaes sie ustatkowac, ustatkowales sie, ale zawsze ten wewnetrzny pociag do dziewczyn bedzie

NIe tylko na gadke... zaczynalem w szkole, kolezanki z klasy, pare nauczycielek, kiedys jedna w pociagu "zapoznalem" bawiac sie kartami, pokazalem jej kilka magicznych sztuczek, - "ale ty masz zwinne palce..." no u faceta to zaleta, ale nie tylko palce mam zwinne... tak wiec szkola, praca, komunikacja miejska, silownia... okazji jest wiele... a mowiac prawde kobiety sa latwe tylko o tym sie glosno nie mowi...

Gość ControlY
IceBreaker ---- tak myślę, że masz ok. 20 z hakiem. ;)- Faceci dojrzewają później ale oczywiście nie jest to regułą.

ano z hakie... hehehe... imoreza z alkoholem mi nie grozi ja niepijacy jestem... nie wiem czy mowilem czy nie ale od czasu jak z nia jestem jeszcze sie nie kochalismy... tam minetka byla nie jedna nic poza tym...

Gość demmeter
Hmm wydaje mi sie ze nasz IceBreaker nieco koloryzuje ;] "pare nauczycielek" powiadasz.. A co do pytania do mnie to takim osobom trudno sie zmienic, bo to juz tkwi w srodku, w glowie.. I nawet jak ktos taki sie bardzo zakocha to bedzie mu ciezko sie skontrolowac.

Gość super glue
Znaczy brałeś, co się nawinęło. Kończę już, mi to w zupełności wystarczy. Pewnie, że teraz jest inaczej, bo czujesz "motylki w brzuchu" i masz swoją księżniczkę, o której nikt nic nie wie. Nara.

Gość demmeter
No wlasnie. Ma motylki w brzuchu ale to mija , kilka lat do przodu rutyna przyzwyczajenie.. Poza tym nie wiadmo jaka bedzie w lozku takze zdrady naprawde ciezko bedzie uniknac

wiem wiem, ciezko uwierzyc ale taka jest prawda... ciezko jest sie ustatkowac ale mozna... ponoc milosc czyni cuda...tak to bylo jakos...

Gość super glue
Jak dla mnie to kompletny przerost formy nad treścią. Pewnie w gabarytach również.

Gość ControlY
demmeter ---- no własnie i to niezbyt rokuje na przyszłość ;)

Gość ten breaker to
sciemnia jak nic, tyle.

Gość demmeter
tez mam takie wrazenie ze sciemnia i..pewnie teraz ma niezly ubaw :P

Jak juz zbiera sie nam na szczerosci to ja jestem troszeczke "zboczony" bo kreci mnie dawanie przyjemnosci kobiecie... czy to ustami czy paluszkiem... niekoniecznie fiutkiem... no nie wiem tak juz mam...

Gość ControlY
lub koloryzuje - ale w sumie nic w tym złego ;) w końcu to forum erotyczne :D

Gość ControlY
Tak sobie myślę, ze jednak jesteś prawdziwy ;) tylko te nauczycielki :D

Gość ControlY
Naprawdę? ........ hmmmmmm no na studiach to pamiętam różnie bywało ;) no ale może faktycznie piszesz prawdę ;)

Gość ControlY
A ile związków poważnieszych było?

tak teraz piszemy sobie i wspominamy... kojaze kilka sytuacji ze szkoly i pracy...bez kitu poczulem sie jak dziwka...

Gość super glue
Bo jesteś dziwką. Uderz się w pierś, popłacz się, napluj sobie w twarz, kobiety to lubią. Wiesz ile dup możesz wyrwać, wymyślając sobie od dziwek?

Gość ControlY
Daj spokój. Wiesz tak podpytauję, bo jak już tu wspominałam ktoś mi bliski jest jakoś podbny do Ciebie

Gość ControlY
No to nie dużo w sumie.

Gość IceBreaker to fajnie
że chcesz kobiecie doodzić, a nie tylko "poubijać pianę" jak to niektórzy.Miałam takich 2 partnerów przed mężem i tragedia.Interesowali sie tylko sobą

Gość ControlY
Na pewno to nie Ty ;) więc bez obaw

Jeden zwiazek byl juz na tyle powazny ze nawet obraczki zakupilem... ale nic z tego nie wyszlo... posypalo sie... dodam ze nie z mojej winy

Gość ControlY
Dlaczego jesteście tacy dosadni w swoich opiniach? Przecież chłopak młody był i miał się prawo wyszumieć... Stara sie a to dużo