Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awetrf4wt4etgf

Co o niej myślicie ?

Polecane posty

Gość super glue
Skoro jesteś takim chojrakiem, bądź z nią szczery, zobaczymy ile tej miłości i pięknych słówek zostanie.

Gość demmeter
IceBreaker, mowie Ci, nie mow jej... Albo wiesz co? najpierw spytaj sie co mysli na ten temat , zadaj pytanie typu "co myslisz o mezczyznach ktorzy przed spotkaniem swojej milosci mieli duza ilosc partnerek, jak myslisz co czuja ich kobiety jak sie dowiedza?" zbadasz grunt :) bedziesz wiedzial na czym stoisz, jesli skrytykuje to nie mow. Hehe tylko zebym pozniej na kafe nie przeczytala postu o temacie"moj chlopak mial przede mna 47 dziewczyn" Ale wiesz z tym zdziwieniem chodzilo mi o to gdzie i jak je wyrywales? Zdradz swoj fenomen :)

Gość super glue
Albo kłam, stwórz swój "idealny związek".

Gość demmeter
IceBreaker Sam siebie pilnowac... Czyli myslisz ze moglbys ja latwo zdradzic? Wiesz pytam z ciekawosci bo moj chlopak mial tez niezla przeszlosc wiec tak chce sie dowiedziec...

Gość ControlY
kiedyś tez się nad tym zastanawiałam... Ktoś bardzo mi bliski powiedział o podbnej liczbie i troszkę mnie to przeraziło...;)

Gość super glue
Widzę, Ice, że trudno jest Ci publicznie powiedzieć: "Nie, nigdy bym jej nie zdradził".

Gość lolololololololol
eeeeeee to juz ta pierwsza ;epsza. ta druga ma paskudna kureska gebe... i te zeby jakies takie szare a do tego dluuuuugi nochal...

Raczej bym jej nie zdradzil... dzisiaj sytuacja na silowni: laska ktora podpisywala ze mna kontakt (w poniedzialek), we wtorek zagadalem do jej jak sie okazalo siostry, ktora jej o mnie mowila, wychodzac we wtorek z silowni pozegnalem sie z Nathali bo tak ma na imie i powiedzialem ze do zobaczenia jutro... ona ze nie pracuje jutro za to jej siostra tak... no jakos tak wyszlo ze wczoraj sie nie wyrobilem na silownie i wpadlem dzisiaj... ona mnie zobaczyla dochodzi do mnie i mowi tak: nie bylo cie wczoraj, przyszedles dzisja bo ja dzisiaj jestem? ja mowie ze nie tylko dlatego, wczoraj sie nie wyrobilem i tak dalej... ona do mnie ze o 9 konczy prace i wpadnie ze mna pocwiczyc... reszte pomine... ale jak bym wykazal sie inicjatywa juz bym ja mial...

blueska21 przeciez mowilem ze dla niej sie zmieniam... powiem to publicznie wszem i wobec... nigdy ale to n igdy jej nie zdradze...!!!

Gość super glue
Powiedz to swojej: "Wiesz, raczej bym Ciebie nie zdradził, bo raczej Ciebie kocham i chyba jesteś tą jedyną, bo raczej nie chcę innej".

Gość ControlY
IceBreaker ---- tego niestety wiedziec nie możesz.... sytuacje życiowe bywają niestety nieprzewidywalne - truizm w sumie no ale tak jest

Gość demmeter
..Ze jak to bylo? "dziwka zawsze pozostanie dziwką" ? o wlasnie, jakos tak ;]

odkad jestem z nia jak narazie 4:0 dla mnie (okazja : odparta pokusa) jakos sie trzymam jak narazie, nie mowie ze nie jest ciezko bo jest... i do tego jeszcze ta odleglosc (1600km)... juz odliczam dni kiedy bede mogl ja przytulic...

Gość ControlY
demmeter ---- troszkę za ostro jednak ;) uważam, że zawsze należy dać szansę.

ControlY no jasne, troche alkoholu itd.. hehe no to zabawne z tym "raczej, chyba" "raczej ale jeszcze dokladnie nie wiem, musze sie zastanowic" ;)

oho! gdzie Ty jestes? :) oooo no prosze czyli baby tez sa winne no ale nie wiedza ze masz kogos pewnie dlatego Ciebie tak podrywaja :D

Gość Turbospermen
wy to wogule śpita w nocy? buhahahahah

Oj Breaker.. cisna Tobie bo fakt to nie bylo fajne.. Mezczyzni najezdzaja na kobiety jelsi sie przespi z wiecej niz 3 mezczyznami a tu takie cos.. 47 to kosmiczna liczba, gdzie je podrywales? na dyskotekach? :) Nie wiedzialam nawet ze dziewczyny sa az tak latwe, by dac sie skusisc..

Gość ControlY
IceBreaker ---- a ile latek masz?

Gość super glue
Wiesz co, Ice, idź jak najszybciej na siłownię i módl się, żeby tam swoje jaja znaleźć, bo jak ich nie będzie, to będziesz musiał po nie zaginać do Polski.

niestety nie mam na czole napisane, mam dziewczyne laski precz... no i nic na to nie poradze ze traktuje kobiety w taki sposob ze poprostu nie da sie mnie nielubiec... ze tak to ujme

Gość demmeter
niestety dla takich osob nie ma sie szacunku kiedy nie szanuja samych siebie.. Wspolczuje dziwczynie IceBreakera, biedna jest.. Spita spita,ale niektorzy czekaja na sciagniecie pewnych plików np ;]

Gość ControlY
IceBreaker ---- no jak masz poczucie humoru to już dużo ;)

Gość super glue
Nie musisz mieć tego na czole wypisanego, wystarczy że powiesz: "Sorry, mam dziewczynę". Widać dla Ciebie to bardzo trudne.

Ale Breaker ja nie pojde spac jak sie nie dowiem gdzie sa takie latwe dziewczyny bo to mi potrzebne, nie bede tam wysylac swojego chlopaka, takze gdzie te 47 wyrwales, na gadke to juz wiem, ale w jakich okolicznosciach? :P

Gość ControlY
demmeter ---- myślisz, że facet z taką przeszłoscią może się zmienić? Czy można dać takiemu sznasę?