Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modnisiaaaa

Moda dla troche starszych!

Polecane posty

Gość modnisiaaaa

Uwazacie, ze kobietom w pewnym wieku nie wypada byc na czasie i ubierac sie modnie? Jesli np kobieta nie wyglada na swoje ale zdradzaja ja jej dzieci..powinna sie juz ubierac "odpowiednio"? Jak to wyglada u Was i jak to najczesciej komentujecie?

Gość modnisiaaaa
powiedzmy po 30-tce:PP

Gość typtyptyp
gwiazdy w hollywood biegaja ubrane tak samo jak mlode picze tylko w zwiekszym taktem wezmy taka madonne czy sale hayek :)

Myslalam, ze chodzi ci, ze po 50stce... Jak dla mnie nie ma tematu, przeciez kobieta w wieku 30-50 lat wreszcie odchowała dzieci i ma dla siebie wiecej czasu, wtedy ma czas dla siebie i znajomych, wtedy tez jej temperament seksualny rosnie, to jak ma się ubierać? jasne, ze tak, jak ma ochotę!

Gość modnisiaaaa
sek w tym, ze wszyscy wiedza ze jestem bliska 40-tki..syna mam odchowanego...prawie wzrostem rownego...nie czuje sie na swoje lata i nie wygladam...ale widze jak inni na to patrza i zaczynam sie zastanwiac czy nie robie z siebie blazna??

W takim wieku to moim zdaniem nic dziwnego czy złego. Gorzej jak panie po 60 ubierają się, jakby miały dwadzieścia lat...

A mieszkasz na wsi czy co? Może po prostu patrzą, bo ładnie wyglądasz? Ja raczej bym źle patrzyła na zaniedbaną babę, a takich pełno, chociaż ich też nie oceniam, bo może po prostu nie zwracają uwagi na wygląd. Popatrz jak sie gwiazdy światowego formatu w twoim wieku ubierają a nie na jakieś zazdrosne baby zza rogu. Sharon Stone jakoś nikt nie obgaduje.