Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssstudentka

czy warto wychodzić za mąż?

Polecane posty

Gość radiowóz na sygnale
nie, przynajmniej tak jest w moim przypadku 🖐️

powod??? poczytaj troche topikow tutaj to bedziesz wiedziec..... zyj na kocia lape,bynajmiej kiedy bedziesz chciala odejsc to nic cie nie zatrzyma....aha....i nie decyduj sie na dzieci bo wtedy juz tragedia....uwiazana do konca zycia.....:( jestem facetem.....................................................................

Gość radiowóz na sygnale
bo po ślubie wiele rzeczy się zmienia, pal sześć gdyby chodziło o przyziemne sprawy, ale jeśli zmienia się facet to jest to istny dramat. ktoś mi zaraz zarzuci, że faceci po ślubie się nie zmieniają, a te teksty to paranoja kobiet. pies to jebał, mój się zmienił, na gorsze i wiele bym dała, żeby się cofnąć do czasów sprzed ślubu :o

Gość tylko za bogatego warto

Gość ssstudentka
a ja mysle ze nie warto..czasami wydaje mi sie ze to przykre ze w tak mlodym wieku juz jestesmy przekonane ze nie warto..ja dluzej chiałabym pozostac małą dziewczynką wierząca w bajki..

Gość radiowóz na sygnale
Marketa, witaj w klubie 🖐️ w sumie to nawet nie wiem co mi strzeliło do łba, żeby za niego wychodzić, jeśli przez większą część życia byłam przeciwna ślubom :o

to samo sie tyczy facetow,panowie nie robcie tego bledu zyciowego tylko dlatego za wasza mamusia tak chce.....:(

Gość nie warto absolutnie
a dzieci to juz w ogole masakra

Witaj Ja,akurat,nie mam dzieci.I mężem też się rozstałam dawno temu.Nadszedł czas,aby uregulować wszystkie sprawy.

Gość moje kumpele sie rozwoidly
a maja 25 lat a druga jest w separacji po roku malzenstwa

Gość .A ja mam 29 lat
I uważam że warto. Mój mąż też się zmienił po ślubie...dużo bardziej się stara :) tak więc nie każdy facet jest taki sam

Gość mis fazi
to zalezy za kogo :). W moim przypadku raz nie bylo warto, a drugi warto. jedynie zbyt mlodo nie warto, z tym lepiej poczekac az bedzie sie na tyle dojrzalym zeby wiedziec w 100% czego chcemy i na co mozemy " przymknac oko".