Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapalniczka BICa

sposoby na wyleczenie sie z eks

Polecane posty

Gość zapalniczka BICa

wszyscy ci ktorych dotknela niespełniona/ zraniona milosc.... jakie macie sposoby???

Gość dużo zajęc malo myśli o eks
w końcu znajdzie się klin i pewnego dnia spotkasz gościa na ulicy i się zdziwisz, co ty w nim widziałaś.

Gość zapalniczka BICa
moze i tak... ale teraz jeszcze szalenie kocham :O dlaczego on ma to w tyłku :( mimo ze uchodze za atrakcyjna kobiete to nie chce nikogo innego, tylko jego.

Gość malgosia123445
zapalniczka BICa ja wlasnie biore tabletki smutna

Gość Dziewczyna.
Tez mam ten problem, wyobrażacie sobie babki, że juz ponad rok probuje cos z tym zrobić ? Nie da się, mogę się pocieszyc tym, ze to moja wina ...

Gość bezubezubezbezbez
dobry sposób klina klinem, tu randeczka, tam randeczka, w końcu trafi się chłopak przy którym serce zacznie bić szybciej i mocniej, chwytasz się tej szansy, wchodzisz głębiej w znajomość jeśli jemu też zależy, powoli się angażujesz i ani się spostrzegniesz jak po tamtym zostanie tylko wspomnienie sprawdzone!:)

Gość anka900
nie wiem mam to samo.. widze tylko go, a wszystkich innych to olewam.. sama nie wiem co w nim widze..

Miłość kochana Miłość :) Myślicie ze mężczyzna niema takich problemow?? ja kocham dziewczyne bylem z nia prawie 2 lata zerwala z moich błedow teraz ona ma nowego ja niemoge bo zabardzo ja kocham ,ale jakos sobie radze:( Pozdrawiam Groszek:)

Gość aburridaaburrida
"nie wiem mam to samo.. widze tylko go, a wszystkich innych to olewam.. sama nie wiem co w nim widze.." miałam tak samo...prze 3 lata! Szmat czasu- jedna siódma mojego życia !!! i wiesz co Ci powiem ? :) ; CZYM SIĘ STRUŁAŚ TYM SIĘ LECZ !!! ...jak to maiwają tarzy menele - kaca zapić wódką, chłopaka wyprzeć chłopakiem ! (nastepnym ;)) powodzenia!

Gość co za denne rozumowanie
następny chłopak jak jeszcze ona myśli o poprzednim? idiotyczne i mało skuteczne. wylecz się najpierw z jednego, a dopiero potem startuj do drugiego, z wyleczonym sercem. inaczej znowu popełnisz te same błędy, i znowu będziesz szukać 'ideału'. feler jest w was, więc go naprawcie idiotki!

Gość aburridaaburrida
Proszę nie wyzywać nikogo od idiotek. Zastąpiłam faceta w którym byłąm zakochana przez 3 lata nowym facetem - z własnego doświadczenia wiem, ze to moze działać.

Gość sposoby na wyleczenie...
- nasraj mu pod drzwi (najtrudniejszy sposob), - daj ogloszenie w gazecie z jego nr telefonnu: gej pozna geja, - zaopatrz sie w proce i wybij mu szyby w oknach, - zadzwon z budki telefonicznej i powiedz zmienionym glosem, ze za pol godziny wylacza mu gaz bo znie zaplacil ostatniego rachunku, - daj ogloszenie z jego adresem domowym: kupie malucha,rocznik 79 - daj oglosznie: kupie srodek na porost wlosow, oczywiscie nie zapomnij o nr tel., - daj ogloszenie w prasie: zamienie mieszkania, nr tel., - daj ogloszenie w prasie: zaspokajam kobiety, nr tel., - namaluj mu na drzwiach farba olejna: tu mieszka czubek (trudne) - zadzwon do krematorium i zglos jego zwloki - zadzwon po picce, i zamow mu 20 rodzai - co kwadrans(mozesz z netu)...... slowem, zrob mu reklame, niech telefon mu dzwoni caly dzien, niech bedzie zajety caly czas bez chwili relaksu. niestety ogloszenia trzeba powtarzac co jakis czas; ja proponuje od razu dac na dwa tygodnie. na koniec wyobraz sobie, jak ta gnida odbiera wszystkie te telefony, przyjmuje picce, wyjasnia nieporozumienia i kopnij go w myslach w zadek raz na zawsze dla wlasnego dobra. swiat jest pelen niespodzianek, na pewno na ciebie czeka gdzies cos lepszego od tego padalca :) pozdrawiam 🖐️