Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mis fazi

sposob na 7-ne baby, czemu nie chce spac?

Polecane posty

Gość mis fazi

mam problem, moja orka budzi sie w nocy co 2 godz. jak noworodek. Przyznam ze nie wiem juz co robic, miewam problemy z koncentracja i nie mam pojecia ile jeszcze wytrzymam spiac po 4 godz. na dobe. Nie sypia duzo w dzien, ok.2 godz., wstaje 4:30. Czy to wogole normalane u 7 m-ego dziecka? Macie jakies pomysly? Z gory dziekuje :)

Gość oliwia55555
wiesz nie mam pojecia ale moja 9 dziecko ma ten sam problem w dzien spi ok 30 minut a w nocy zasypia o 24 i wstaje ok 4 l

Gość kytyk
70-ne????coz to za skrot pisz po polsku :(

Gość ile tych bab po 70tce
masz na glowie ???

Gość kytyk
baby:( nie mozna napisac dziecko?????

Gość o kutfa
coz to kuzwa znaczy 7-ne baby???????????????????????????????????????// chodzio ci o stara babe?????????????????????????? moze 70 letnią co????????????????????????????? naucz sie debilko pisac a dopiero potem tępaku pisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aha..i my nie mamy zadnych baby...mamy dzieci...

Gość kytyk
o kutfa zgadzam sie....jak widze takie slowka w jezyku angielskim to mnie skręca.... najbardziej denerwyje mnie SALE na polskich sklepach:( o co tu chodzi????

Gość mis fazi
a poza tym ja kies rady macie? Chociaz nie, od takich jak Wy nie chce, bo corka zamiast mowic zacznie klnac. Moze jednak znajdzie sie ktos inteligentny i pomocny :).

Gość oliwia55555
MIZI FIZI ma nadzieje że znajdzie sie ktoś pomocny? A ROBIŁAŚ MAŁEJ BADANIA?

Gość chyba SALE OUT
:O sale jest bardziej uzywane jako zwykla sprzedaz

Gość mis fazi
jakie badania masz na mysli? teraz musze leciec na spacer, wpadne pozniej. Dzieki za pomysly i rady, ksenofobom dziekuje :)

Gość oliwia55555
MORFOLOGIE,kał posiew moczu o ogólny my tez bedziemy pozniej

Gość mis fazi
A jesli chodzi o te podstawowe to wszystko jest w jak najlepszym porzadku. Co prawda nie miala robionych badan moczu i kalu, ale stwierdzono ze nie ma ku temu zadnych przeslanek. Umowiona natomiast jestem do psychologa dzieciecego, bo podobno maja tam jakies sposoby na takie uparciuchy, ale to dopiero w przyszlym tygodniu. moja mala jest bardzo zywym dzieckiem i w tej wlasnie ilosci energii dopatruja sie zmniejszonego zapotrzebowania na sen. Tyle, ze ja mam raczej zwiekszone zapotrzebowanie na sen :) i co wieczor mam nadzieje, ze moze tym razem....ale nici z moich zyczen.

Gość chyba SALE OUT
[nie widzialam na zadnej sklepowej szybie SALE OUT] - no wlasnie - w tym rzecz w polsce w reklamach, na oknach wystawowych, gdzie sie da 'przyklejaja' co im sie podoba zeby wygladac jak swiatowcy :O czy z bledem czy nie kogo to obchodzi wazne ze brzmi swiatowo :O nie wspoominam o tym, ze widzialam juz mase bledow w reklamach w jezyku polskim :O albo sklep rybny z nazwa Delfin :O