Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamilrks20

Ahhh

Polecane posty

nom bo niestety starszym bedzie klient który nie ma dziewczyny i jak to stwierdzila nie ladnie bedzie jak ja bede z nia a on sam

i jeszcze sie pytasz jak zareagowac??ja bym chyba postawila sprawe na ostrzu noza!bez przegiec,nie wierze,ze ona nie widzi jak g;lupio robi.starsi wcale nie musza byc cale wesele razem.maja zlozyc podpis i tyle z ich roli,wiec jak kolo nie ma dziewczyny,to to jego problem

Gość ppp22
ja na twoim miejscu zrobila bym jej awanture.i Ty jestes jej chlopakiem a nie jakis inny facet.

Gość nie bądź naiwny
Nie idzie z toba, bo nie ma ochoty widocznie, nie daj się zwodzić.

szczerze ?? to cos tu smierdzi zdrada?? a moze jest tak ze ktos na tym weselu bedzie ,ktos na kim jej zalezy?? czy cos:P

Gość fgrth
niektórzy młodzi wymagają by śwadkowie całe wesele spędzali razem. Ale to zupełnie bez sensu jest. Postaw się nie mogą jej zmusić , chyba że sama chce

może ze zdjecia jej sie spodobał... wiesz jak laska swojego faceeta nie chce wziasc na wesele i podaje jakis naprawde bez sensowny powód, to moim zdaniem coś tu jest nie tak... A dlugo jestescie razem????

Hmm...no cóż-nie mam dobrych wieści... Jak na początek związku to powinniście za sobą szalec:o Skoro juz teraz robi Ci takie "numery" to pomysl sobie co bedzie robic za pół roku...?? No nie wiem, mi tu śmierdzi ta sytuacja-bez obrazy...:o Może po prostu pogadaj z Nią i powiedz jej to co Nam tutaj i jakie masz obawy?