Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje_przemyślenie _od_wewnątrz

wczoraj moj facet mnie upewnil

Polecane posty

ze jednak nie jest odpowiednim kandydatem na meza ,mimio iz mamy juz dziecko -chcialam dac mu ostatnia szanse niestety za wiele przykrych slow polecialo w moja strone ,przywiozl bukiet kwiatow i rafaello po wszystkim -ale niestety slow nie da cofnąć ...nie wiem czy jest sens to ciagnac dalej czy zyc przez kolejne lata bez slubu...nie wiem czy zostac znim..

Gość
A gdyby kupil Merci pewnie wszystko poszloby gladko..:(

Gość jeżeli miedzy wami jest źle
to ślub niczego nie zmieni :O

Gość a po co Ty też myślałaś
że po slubie się zmieni na lepsze? NIE ZMIENI SIĘ NIC. Nawet jeśli "tylko" razem będziecie mieszkać.

lubie rafaello nabardziej;) No ostatnio bardzo kiepsko sie układa...nie wiem co będzie dalej..:/

Gość a poślubie to
będzie nawet jeszcze gorzej :(

Gość
:P a tak calkiem serio - trudno, nie ten to inny. z facetami tak juz jest (z kobietami zreszta nie inaczej). trzymaj sie i nie zalamuj przypadkiem:)

myslalam ze jednak jest tym za ktorego chce wyjśc ,wierzyłam w jego slowa ,chęci ale chyba sie łudziłam..wiem ,ze sie nic nie zmieni...ale caly czas mam taka nadzieje (mieszkamy razem od 2 lat)

przyszedl z pracy zdenerwowany ,ja tez nie mialam humoru i tak sie zaczelo -zapomina o wszystkich rzeczach o jakie go prosze zeby zrobil ,wszystko odklada poczawszy od kupienia ksiazki az po zamontowaniu szafki ktora powinna wisiec juz rok temu ,powiedzial :jak ci sie nie podoba to sie wyprowadz ,zabronil isc do pracy powiezial ze nie zgadza sie zeby opiekna wychowywala jego dziecko i na koncu przegiol:pieniadze jakie zarabia sa jego pieniedzmi i to jego psrawa na co on je wydaje..wiecej pytan juz nie mialam...

Gość boszszsz
a Ty jeszcze skamlesz mu o slub??????OBUDZ SIE !!!