Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kachna831

POMOCY!!! PRZESTAŁAM KARMIĆ PIERSIĄ I TYJĘ!!!

Polecane posty

Gość kachna831

Pomocy!!! Od dwóch tygodni karmię piersią córcię już tylko w nocy , a moja waga zwariowała, w ciągu tych dwóch tygodni przytyłam już 3kg, jak będę przybierała w takim tempie to co to będzie dalej!!!!!!!????????? Czu któraś z Was tak miała??? Czy waga ustanie czy będę tak już tyła nie wiadomo do ilu kg???? Jestem przerażona!!! Dodam, że się nie obżeram, jem mało, odstawiłam słodycze i nic waga pnie się do góry w tempie błyskawicznym ;( !!!! POMOCY!!!!!!!!!!!

Gość ja też dorobiłam się
3 kilogramów po odstawiniu dziecka od piersi i tak na razie zostało:O skończyłam karmić w maju ale te 3 kilo to nie jest u mnie jakaś tragedia, bo teraz ważę 53 kg przy 170 cm wzrostu;)

Gość kachna831
Gdybym stanęła na tych 3 kg które już mi przybyły, to też nie byłoby to u mnie tragedią bo ja z kolei mam 175 cm i waż w tej chwili 64kg ale przeraża mnie tępo w jakim dorobiłam sie tych 3 kg i boję się że jak tak dalej pójdzie to będę tyć, tyć i tyć!!! :O

Gość ja tez dorobiłam się
ale może tak zostanie już u Ciebie? u mnie jest tylko te 3 kilo więcej cały czas, od kilku miesięcy z tym, że ja przyznaję się bez bicia, że zaczęłam jeść bez opamiętania wszystko co tylko można i czego nie wolno mi było jeść podczas karmienia piersią, a jeść nie mogłam właściwie nic, bo mi wiecznie dziecko płakało z powodu bólu brzuszka:( dlatego wiem, że to jednak moja wina;)

Gość kachna831
No mam nadzieję , że tak zostanie bo nie chce więcej przybrać :O