Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witch witch

komu powróżyć...?

Polecane posty

Gość mnie też Dannka 1986
wróżko spróbuj zinterpretować proszę, to ważne bo sama się pogubiłam w swoim życiu

zniosę najgorsze:) i jeśli bardzo złe to nie wezmę tego do siebie. Ale sama czuję niepokój i wolę wiedzieć. A jak się nie sprawdzi będę się cieszyć:)

Gość cukier-puder20
Ja tez chciałabym jakąs wrózbę, może coś na temat miłości:) Pozdrawiam Anna

Tak to przynajmniej będę czujna i będę wiedziała czego/kogo ewentualnie unikać, a tak w niewiedzy mnie coś dopadnie :(

Gość Yamin
Angelika 22.01.1983 on Michał 13.08.1985

Gość Nataliii_oo
I mi powróż, proszę :)

Gość witch witch.
INie umię wróżyć!-ZARTOWAŁAM.pozdrawiam czekających

STOP - nie piszcie już więcej! postaram się pokolei powrózyć, ale już nie dziś, to wcale nie takie proste :( poza tym nie mogę cały dzień siedzieć na kafe :) Dannka a masz jakiś plan, zamiar? wychodzi,że sobie poradzisz...ale nie jestem pewna czy ma to coś wspólnego z chłopakiem... wyszło też jakby uzależnienie, tylko czy Twoje od chłopaka? czy chłopak będzie miał jakiś nałóg? i jakaś ciemna strona osobowości...złe pokusy , dziwnie jakoś :(

Witch witch...zgadza się...mam problem z alkoholem...znaczy nie mam, ale mój facet tak twierdzi, mieliśmy o to awanturę. Widzisz go wogóle w układzie? Poradzę sobie? ostatnio czuję że tracę kontrolę nad swoim życiem...Możesz powiedzieć mi coś więcej?

Gość sylwester22
ja też chcę:)))))))

nie wiem czy mam plan... Nie wiem czy się z nim rozstać, nie wiem co będzie lepsze, nie układa nam się od jakiegoś czasu. A jeśli całe życie już będę sama, nie poznam nikogo?

Gość zobojetniała
ja tez czekam, nie zapomnij, bede tu zagladac. pozdrawiam

Ja też zmykam, ale zajrzę jutro, może coś jeszcze Witch mi powiesz?Dziękuję CI wróżko, życzę miłego wieczoru.

ja jeszcze dziś tak szybciutko kotecek3883 będzie jakaś zmiana, na lepsze, coś Ci się uda, poradzisz sobie z czymś z czym mógł być jakiś problem, być może dotyczy to związku. Imie Anna też pozytywnie... koniec kłopotów,ktoś Ci pomoże,doceni, jest też związek niekoniecznie miłosny,moze dotyczyć pracy Ale pamiętajcie,że to tylko wróżby. Choć mam nadzieję,że te dobre się spełnią:) aniaaO korzyści finansowe,bądź spełnienie w innej dziedzinie(może miłość, lub bycie mamą), satysfakcja. musisz zachować umiar, pogodzić ze sobą jakieś skrajności,pójść na kompromis,nie pora wybierać to czy to. Dankaa... dla Ciebie jeszcze spróbuję jutro .

powiez mi cos o mojej terazniejszej sytuacji... Bedzie dobrze??? kiedy ten koszmar sie skonczy?

to co piszesz ma cos wspolnego troche z sytuacja. prosze odpisz mi na moje ostatnie pytania

Witch nie mogłam zajrzeć w weekend bo byłam na wyjeździe. COś jeszcze zobaczyłaś? Pozdrawiam

Gość łupupupupupupupu

Gość witch wróć do nas